Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 18.03.2013.

13:26

"Ako sam ja zabrinut, šta je Miha?"

Selektor Hrvatske Igor Štimac rekao je da njegov tim neće ponoviti greške koje su napravljene 1999. godine i da je uveren u pobedu protiv Srbije.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Dva tima sastaće se u petak na „Maksimiru“ u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu.

Najsrećniji sam čovek na svetu jer moji igrači igraju dobro u svojim klubovima. Druga stvar koja me posebno zadovljava je atmosfera. Ovaj tim će samo napredovati. Ne bavimo se previše kalkulacijama, ali smo stvorili odlične uslove da sa nova tri boda praktično eliminišemo Srbiju“, rekao je Štimac, „Dobra stvar je što ja imam iskustvo igranja ovakvih utakmica i svestan sam nekih grešaka iz prošlosti i utakmice u kojoj smo izgoreli zbog koje nismo otišli na veliko takmičenje. To se sada neće desiti. ne osećam euforiju, ona nas neće zahvatiti“.

Srpske novinare posebno je zanimalo da li hrvatskog selektora brine dobra forma srpskih napadača.

Ako bi one mene zabrinjavali, onda bi Siniša Mihajlović bio na psihijatriji zbog Jelavića, Olića, Mandžukića“, istakao je Štimac.

Štimac je, takođe, istakao da srpska odbrana nije bolja od hrvatske.

Jaki su kada ih gledam pojedinačno i po titulama koje su osvojili. Izazivaju veliko poštovanje, ali ne bih rekao da su bolji od nas. Ako pogledate koliko smo golova primili mi, a koliko oni, videćete da smo mi bolji“, rekao je Štimac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

101 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu