Nova vest
Fudbal

Sreda, 17.06.2009.

20:33

David Vilja doneo odluku?

Španski fudbalski reprezentativac i igrač Valensije David Vilja izjavio je da je doneo odluku gde će nastaviti svoju karijeru.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Vilja, međutim, nije želeo da kaže u kom klubu nastavlja karijeru. Napadač Valensije, koji je ranije izrazio želju da karijeru nastavi u Španiji, rekao je novinarima u Južnoj Africi, gde sa reprezentacijom učestvuje na Kupu konfederacija, da je doneo odluku i da je sada potpuno opušten.

Mediji su do sada izveštavali da bi fudbaler mogao da nastavi karijeru u Real Madridu, Barseloni, Mančester junajtedu ili Čelsiju.

Vilja je postigao pobedonosni gol za svoju selekciju u duelu sa Irakom (1:0), pa je fudbalska reprezentacija Španije tako zabeležila i drugu pobedu na Kupu konfederacija u Južnoj Africi i plasirala se u polufinale tog takmičenja.

Iako Valensija nije voljna da se odrekne usluga sjajnog fudbalera, čini se da zbog finansijske situacije u kojoj se nalaze nemaju previše izbora, pa se transfer čini kao neizbežna stvar.

"Doneo sam odluku", rekao je Vilja posle meča sa Irakom.

"Moj agent zna šta ja želim i trenutno radi na tome, a ja sam opušten. Nema krajnjeg roka i ja ne znam sve detalje, jer ne zavisi sve od mene", dodao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu