Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 14.03.2011.

10:13

Savić: "Robi je donosio trofeje"

Proslavljeni as Crvene zvezde Dušan Savić je, kao i njegov kolega Nenad Bjeković, imao šta da kaže o predstojećem derbiju u Kupu.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Legenda "crveno - belih" bio je nešto umereniji od kolege iz suparničkog tabora.

"Moja želja je da Zvezda dobije već prvi meč u Humskoj i da se tako približi odbrani trofeja. U derbijima nema kalkulacija, bez obzira na revanš u kojem mogu da se izbrišu eventualni propusti. Mislim da će se sve podrediti igri na rezultat na obe strane".

Obe ekipe su promenile sastave u nastavku sezone, a imaju i po tri trijumfa.

"Ne mogu da procenim ko je u prednosti na osnovu starta, ali forma ili plasman nikada nisu bili od velikog značaja za konačan rasplet. Po meni favorita nema, a nije lako nositi taj teret pošto u fudbalu ponekad sitnice mogu da budu značajnije ili jedna greška kao što je to bilo jesenas u šampionatu".

Savić ne smatra da je problem za Zvezdu to što na klupi u derbiju debituje Robert Prosinečki.

"Kao igrač ih je mnogo puta rešavao kao od šale i upisivao pobede u riznicu Zvezde. Nema razloga da strahuje i mislim da je veoma posvećen poslu i da je sve dobro izvagao", rekao je Savić za Sport.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu