Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 11.03.2010.

19:00

Eduardo: Navijaću malo i za Srbiju

Napadač Arsenala i reprezentacije Hrvatske Eduardo da Silva izjavio je da će na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi navijati za Brazil i malo za Srbiju.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

“Ove godine ću naravno navijati za Brazil na Svetskom prvenstvu i verovatno malo za reprezentaciju Srbije“, izjavio je Eduardo da Silva u intervjuu za sajt tribalfootball.com. Hrvatska reprezentacija se nije plasirala na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi, a Eduardo je zbog povrede propustio Evropsko prvenstvo 2008. godine.

Da Silva je dodao da je po dolasku u Arsenal 2007. godine veliku podršku imao u svom sunarodniku Žilbertu Silvi, i da dalje živi u njegovom bivšem stanu.

Eduardo je rekorder po broju postignutih golova u jednoj sezoni u Nogometnoj ligi Hrvatske. Brazilac je u dresu zagrebačkog Dinama u sezoni 2006/2007. postigao čak 34 gola na 32 utakmice.

Eduardo je u dresu reprezentacije Hrvatske postigao 18 golova na 28 utakmica, dok je u dresu Arsenala postigao sedam golova na 36 utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu