Nova vest
Fudbal

Sreda, 08.11.2006.

01:37

Man. Junajted ostao bez Liga kupa

Izvor: Miloš Šaranović

Autor:Miloš Šaranović

Default images

Fudbaleri Mančester junajteda oprostili su se od Liga kupa Engleske. Junajted je u 'pristojnom' sastavu gostovao u Sautendu ali je jedan gol Fredija Istvuda bio dovoljan za pobedu domaćeg tima. Domaći drugoligaš u 'Čempionšipu' nije pobedio od sredine avgusta. 

Najbolje prilike za goste imao je Kristijano Ronaldo ali je domaći golman Flejevan bio nesavladiv.

dan posle proslave dvadesetogodišnjice od dana kada je seo na klupu Junajteda Ser Aleks Ferguson je izgubio iako je u ekipu uvrstio i Runija, Ronalda, Flečera, Hajncea, Silvestrea. Nemanja Vidić nije igrao.

"Navijač sam Mančester junajteda i ovo je za mene neverovatno veče," rekao je strelac jedinog gola Istvud, "čim sam šutnuo loptu znao sam da ide u gol."

Članovi Premijer lige Njukasl i Čarlton su 'preživeli' gostovanja tek posle izvođenja jedanaesteraca. 'Crno-beli' su vodili u Votfordu od 3. do 69. minuta, drugi gol primili su posle tri minuta igre u drugom produžetku, ali su u 116. minutu došli do izjednačenja.

Golman Harper je zaustavio šut u petoj seriji i doneo Njukaslu četvrtfinale.

Česterfild je protiv Čarltona vodio dva puta, u dodatnih pola sata prednost su imali gosti ali je i taj duel odlučen sa 'bele tačke'.

Vajkomb je u duelu četvrtoligaša bio uspešniji od Nots Kauntija.

Ostali mečevi igraju se u sredu.

Rezultati osmine finala Liga kupa:
Česterfild - Čarlton 3:3 (6:7p)
Nots kaunti - Vajkomb 0:1
Votford - Njukasl 2:2 (6:7)
Sautend - Mančester Junajted 1:0
sreda:
Birmingem Siti - Liverpul
Čelsi - Aston Vila
Everton - Arsenal
Totenhem - Port Vejl

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu