Nova vest
Fudbal

Subota, 07.04.2012.

12:27

Stanojević krenuo porazom

Bivši trener Partizana Aleksandar Stanojević, poražen je u debiju na klupi Dalijana od ekipe Šangaja sa 3:1 u petom kolu kineskog šampionata.

Izvor:

Autor:

Default images

Stanojević je ekipu preuzeo pre samo nekoliko dana, iako su pregovori između njega i predstavnika kluba trajali više nedelja.

Ekipa Dalijana je trenutno na poslednjem mestu u šampionatu sa samo tri boda, a srpski strateg je označio odbranu kao najslabiji deo svog tima. Za ekipu koju sa klupe predvodi srpski stručnjak svih 90 minuta je igrao bivši defanzivac Crvene Zvezde Li Adi.

Jedini gol za Stanojevićev tim postigao je Čileanac Gustavo Kanales u 64. minutu, pri vođstvu rivala od 2:0.

Još jedan naš trener je doživeo poraz u ovom kolu kineskog šampionata. Svetozar Šapurić je sa svojim Čangčun Jataijem poražen na gostovanju Henanu rezultatom 2:1, a jedini gol za gostujuću ekipu postigao je bivši vezista Vojvodine Marko Ljubinković u 51. minutu. Ekipa Čangčuna posle petog kola zauzima šesto mesto sa sedam osvojenih bodova. Ovo im je bio prvi poraz u tekućem šampionatu.

U preostalim mečevima se sastaju:

Subota

Šandong - jiangsu

Hangdzou - Šangaj Šenšua

Nedelja

Tianjin - Gvangžu R&F

Dalijan Šide - Peking Guan

Gvangžu Evergrande - Guižou

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu