Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 07.02.2013.

14:14

Karager se povlači na kraju sezone

Legendarni fudbaler Liverpula Džejmi Karager (35) objavio je da će na kraju ove sezone završiti karijeru.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Karager je celu karijeru proveo među ’Crvenima’ i za taj klub ukupno je odigrao 723 meča.

"Ovo će biti moja poslednja sezona u Liverpulu i poslednja kao profesionalnog fudbalera. Ovo objavljujem sada kako menadžer i klub ne bi morali da odgovaraju na pitanja o mojoj budućnosti, kada sam ja već odlučio šta ću da uradim“, rekao je Karager.

"Do kraja sezone biću potpuno posvećen Liverpulu i davaću sve od sebe, baš kao što sam radio tokom cele karijere, još od devete godine kada sam došao u klub. Bila je privilegija i čast predstavljari ovaj sjajni klub ovoliko dugo koliko sam ja činio i veoma sam ponosan zbog toga“.

Štoper ’Crvenih’ kaže da ima vremena za pravi oproštaj.

„Imam mnogo uspomena koje bih želeo da podelim i ima ljudi kojima treba da se zahvalima, ali sada nije vreme za to. Neću dalje komentarisati ovu odluku sve do kraja sezone – moramo da se koncentrišemo da na najbolji način završimo sezonu i da se borimo za jedini preostali trofej“, zaključio je Karager za zvanični sajt 'Crvenih'.



Karager je veliki navijač Liverpula, a jednom prilikom izjavio je da će po završetku karijere konačno moći da se posveti onome što najviše želi – da sa navijačima ’Crvenih’ prati Liverpul gde god klub da igra.

Spekulisalo se i da će postati trener i vrlo je verovatno da će ostati u Liverpulu posle kraja karijere. Karager je uvek bio omiljen među navijačima, a oni su mu posvetili veoma lepu pesmu:



Za reprezentaciju Engleske Karager je odigrao 38 utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu