Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 02.02.2015.

11:26

Junajted troši 135 miliona evra?

Mediji u Engleskoj prenose da je menadžer Mančester Junajteda Luj van Gal spreman da potroši 135 miliona evra poslednjeg dana prelaznog roka.

Izvor:

Autor:

Default images
Beta/AP Photo/dpa/Joerg Sarbach

Ipak, svoju prvu zamisao nije uspeo da sprovede u delo, pošto je rukovodstvo Pari Sen Žermena odbilo ponudu od 45 miliona evra za mladog štopera Brazilca Markinjoša.

Dejli Mejl prenosi drugi deo priče, u kom se navodi da je Holanđanin zainteresovan za vezistu Volfsburga Kevina de Brujnea i defanzivca Borusije Matsa Humelsa – za čije usluge nudi 90 miliona.

Van Gal navodno smatra da bi se mladi Belgijanac, koji je ponovo zablistao u pobedi Volfsburga nad Bajernom iz Minhena, idealno uklopio u formaciju 4-4-2 'diamond', i za njega je spreman da ponudi blizu 40 miliona evra, dok se, s druge strane, osvajač Svetskog prvenstva s Nemačkom več neko vreme nalazi na listi želja ekipe sa Old Traforda.

Danas je poslednji dan prelaznog roka u većini liga sveta, a sve informacije vezane, kako za ove transfere, tako i za kompletnu fudbalsku pijacu pratite na jednom mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu