Novi remi Zvezde, Suzuki debitovao

Izvor: B92, zvanicni sajt

Nedelja, 05.02.2006.

21:05

Default images

Fudbaleri Crvene zvezde bez pobede su u pripremnom periodu i posle šeste prijateljske utakmice. Meč sa poljskom Legijom završen je nerešenim rezultatom 1:1, a za crveno-bele je debitovao japanski reprezentativac Suzuki.

Crvena zvezda je meč počela u sastavu Banović, Basta, Luković, Dudić, Biševac, Milovanović, Mudrinić, Milijaš, Janković, Suzuki, Žigić. U drugom poluvremenu u igru su ušli Mladenović, Đokja, i Purović.

Crvena zvezda imala je prvu ozbiljnijiu priliku na meču, ali je lopta posle udarca Mudrinića pogodila stativu. Do prednosti su ipak došli Poljaci i to iz penala u 37. minutu. Posle nabačene lopte u kazneni prostor Biševac je uspeo da je umiri grudima, ali je sudija procenio da je igrao rukom i pokazao je na belu tačku. Siguran izvođać bio je Glodarčik.

Drugo poluvreme počelo je Zvezdinom dominacijom koja je krunisana izjednačenjem u 52. minutu. Udarac vrlo dobrog Suzukija golman je uspeo da odbrani, Basta je došao do odbije lopte, dodao je do Jankovića koji je sa 15-ak metara zakucava u mrežu protivnika.

Milan Biševac je u završnici meča ponovo dobio priliku da igra na mestu zadnjeg veznog igrača, a Crvena zvezda je mogla i do pobede. Međutim, prilike su propustili Purović, Đokaj i Suzuki.

Naredni meč na pripremama na Kipru fudbaleri Crvene zvezde igraju sa Vislom iz Krakova 8. februara, dok će poslednju proveru pred nastavak sezone crveno-beli imati 11. februara protiv reprezentacije Kuvajta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: