Nova vest
Košarka

Sreda, 16.09.2015.

21:56

Raduljica: Nije baš sjajna, ali je pobeda

Centar Srbije Miroslav Raduljica rekao je da Češka "nije baš na sjajan način" pobeđena, ali da je najvažnije da je obezbeđen plasman u polufinale.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Starsport

Srbija je pobedila Češku sa 89:75, ali je do velike razlike i konačne pobede došla tek u finišu meča.

"Ne znam zašto smo slabo počeli, možda je zbog pritiska, ali Češka je odigrala jako dobro. Nije utakmica dobijena na baš sjajan način, ali je važno da je dobijena. Zatvarali su nam neke opcije koje su radile u ranijim utakmicama i morali smo nešto da menjamo. (Zoran) Erceg je odigrao fantastično, on nas je držao svojim poenima i igrom na niskom postu", rekao je Raduljica novinarima u Lilu.

"Kažem, najvažnije je da smo pobedili. Nije bilo baš dobro u prvom poluvremenu, ali smo posle pogodili neke šuteve iz daljine i zaigrali bolju odbranu i došli do pobede", rekao je Raduljica.

Protivnik "orlova" u polufinalu, prvom za Srbiju posle 2009. godine, biće pobednik meča Italija-Litvanija. Raduljica je kratko odgovorio na novinarsko pitanje kakva su mu razmišljanja o eventualnom protivniku.

"Nema ja šta tu da razmišljam. Ko god da dođe, mi ćemo igrati svoju odbranu, svoju igru i nema šta mnogo da se priča", kratko je rekao Raduljica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve