Nova vest
Fudbal

Utorak, 05.06.2012.

08:53

"Sindrom Ljajić" zahvatio i Švedsku

"Sindrom Adem Ljajić" zahvatio je i Evropu, a posle kritika na račun Vejna Runija, pod pritiskom zbog nepevanja himne nalazi se i Zlatan Ibrahimović.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Pre dva dana na konferenciji za medije novinari su pitali asa Milana zašto ne peva, zbog čega je napadač jugoslovenskog porekla već neko vreme na meti ultradesničara.

U njegovu odbranu stao je selektor Erik Hamren koji je istakao da bi voleo da igrači pevaju, ali da to nije ključno, te da je uveren da svaki od njih voli svoju zemlju.

"Kada bismo sklanjali iz reprezentacije svakog ko ne peva himnu, malo ko bi nam ostao. Ali, svaki put kada odigramo utakmicu, odmah sutradan mi stižu pisma u kojima navijači protestuju što se nije pevalo. Više ni sam ne znam na koliko njih sam odgovorio. Voleo bih da to svi igrači čine, međutim, nisu svi ljudi isti. Ipak, mogu da garantujem u ime svakog fudbalera da jednako vole svoje zemlju, bez obzira da li pevaju himnu", istakao je Hamren.

Afera oko nepevanja himne počela je pošto je Siniša Mihajlović izbacio iz srpskog tima Adema Ljajića, a poslednjih dana zbog toga su Englezi kritikovali Vejna Runija.

Švedska u utorak veče dočekuje Srbiju u poslednjoj proveri pred početak Evropskog prvenstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

94 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu