Nova vest
Fudbal

Nedelja, 03.06.2012.

16:31

Novi šok za Albion, ne igra Kejhil

Engleska reprezentacija pretrpela je još jedan kadrovski udarac pred Evropsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj, neće igrati ni štoper Geri Kejhil.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Defanzivac Čelsija doživeo je nezgodan udarac u vilicu prolikom sudara sa golmanom Džoom Hartom na prijateljskoj utakmici sa Belgijom, a utvrđeno je da ima dvostruki prelom.

Umesto Kejhila, selektor Roj Hodžson je kao zamenu ponovo pozvao jednog fudbalera Liverpula, ovaj put to je Martin Keli. On je 22-godišnji desni bek koji je debitovao kao rezerva protiv Norveške.

Problem za Hodžsona je i povreda Džona Terija koji ima problema sa preponom, testovi u nedelju su pokazali da je sve u redu pa će se već u utorak priključiti timu.

Već ranije novi selektor je morao da menja originalni sastav za EP zbog povreda golman Džona Radija (polomljen prst), te veznih igračaGereta Berija (stomačni mišić) i Franka Lamparda (prepona).

Njih su zamenili golman Džek Batland (Birmingem), Fil Jagelka (Everton) i Džordan Henderson (Liverpul).

Zanimljivo, Hodžson je prilikom saopštavanja spiska igrača koji će putovati na EP izostavio štopera Mančester junajteda Rija Ferdinanda kako ne bi ima problema zbog rasističkog sukoba Riovog brata Entona i Terija. Sada bi Ferdinand verovatno izgledao kao loto dobitak za Hodžsona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu