Nova vest
Ekipni sportovi

Utorak, 09.09.2014.

10:15

Nokautirao verenicu, dobio otkaz

Jedan od najboljih NFL igrača Rej Rajs ostao je bez kluba, a liga ga je suspendovala na neodređeno jer je tukao verenicu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Rajs je već bio suspendovan na nekoliko utakmica jer je pre nekoliko meseci snimljeno kako iznosi onesvešćenu devojuku iz lifta.

Međutim, prvog vikenda nove NFL sezone pojavio se novi snimak na kojem se jasno vidi kako Rajs brutalno udara verenicu Dženaj Palmer koja od siline udarca odmah pada. Palmerova mu je sada žena.

NFL je momentalno suspendovao Rajsa na neodređeno, a njegov klub Baltimor Rejvensi su ga otpustili. Ovo verovatno neće biti najveći problem za Rajsa, jer ga sigurno očekuje tužba u najboljem slučaju za nasilje u porodici.



Rajs je trostruki NFL Pro-boul igrač, te Superboul šampion iz 2013. godine. U šest NFL sezona četiri je završio sa više od 1.100 istrčanih jardi, a ukupno je postigao 37 tačdauna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu