Nova vest
Fudbal

Nedelja, 13.07.2014.

08:40

Bekam: Argentina pobeđuje sa 3:1

Bivši engleski fudbaler Dejvid Bekam rekao je da će u finalu Svetskog prvenstva navijati za Argentinu i prognozirao da će pobediti Nemačku sa 3:1.

Izvor:

Autor:

Default images

"Ovo je bilo fantastično prvenstvo, s dva velika tima u finalu. Iako nemaju zvezde, Nemaci imaju fantastičan tim, u kome svi igraju jako dobro. Igrali su neverovatan fudbal na ovom prvenstvu. Argentina, takođe, ima sjajan tim, ali oni imaju i Mesija, koji je izuzetan i neverovatno dobar fudbaler koga jedva čekam da gledam. Zato navijam za Argentinu da pobedi sa 3:1".

On je kao jednu od najvećih zvezda Mundijala u Brazilu istakao Kolumbijca Hamesa Rodrigesa.

"Moj savet Rodrigesu bi bio da nastavi da uživa u igri i da ne obraća pažnju na sve ono što ga neminovno prati na ovom prvenstvu. On ima odlike prave zvezde i pred njim je neverovatno svetla budućnost", rekao je Bekam.

Popularni Beks imao je burnu prošlost u duelima sa 'večitim' rivalom Gordog Albiona, a posebno mu je ostao u sećanju duel iz Francuske '98. Tada su Gaučosi slavili u nokaut fazi šampiona, posle boljeg izvođenja jedanesteraca, ali Bekam nije završio susret – jer mu je Danac Kim Milton Nilsen pokazao direktan crveni zbog udaranja Dijega Simeonea.

Finalni meč Svetskog prvenstva izmedju Argentine i Nemačke igra se od 21.00 čas na stadionu Marakana u Rio de Žaneiru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu