Nova vest
Fudbal

Petak, 20.06.2014.

22:38

Englezi pakuju kofere; Rio: Manjak iskustva

Poraz Italije od Kostarike srušio je nade reprezentativaca Engleske da postoji mogućnost njihovog opstanka na Mundijalu.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

To je prvi put od 1958. godine da je selekcija sa Ostrva završila Svetsko prvenstvo u prvoj fazi, prvi put posle samo dva kola.

Engleska se nadala pobedama Italije u obe preostale utakmice, kako bi stigla među 16 najboljih, ali su “Azuri“ poraženi od Kostarike sa 1:0.

Nekadašnji reprezentativac Engleske Rio Ferdinand veruje da je nedostatak iskustva bio presudan faktor za debakl selekcije koju predvodi Roj Hodžson.

Engleska je bila naivna u nekoliko situacija, protiv Urugvaja je mogla da odigra bolje, ali je manjkalo iskustva. Ipak, ovo što se dogodilo će mnogo značiti za budućnost“, naveo je Ferdinand.

Na kraju ispada da je Englesku u ponor gurnuo tandem Liverpula, kapiten Stiven Džerard je gotovo asistirao saigraču sa Enfilda Luisu Suaresu, koji je postigao pobedonosni gol za Urugvaj u drugom kolu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu