Nova vest
Borilački sportovi

Ponedeljak, 06.07.2009.

13:57

UB2009: Srpski trio u četvrtfinalu

Srpski reprezentativci u tekvondou Andrijana Ćirić,Tanja Tanacković i Stevan Rašić izborili su plasman u četvrtfinale takmičenja na 25. Univerzijadi u Beogradu.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Jedini poraz od srpskih predstavnika doživeo je Nenad Bogunović u kategoriji do 84 kilograma. Njega je već u prvom kolu eliminisao Belorus Ihar Rasahatski sa 9:2. Četvrfinalne borbe su na programu u ponedeljak od 15 časova.

U kategoriji do 55 kilograma Tanja Tanacković je u prvom kolu pobedila Arzu Bogirovu iz Azerbejdžana sa 5:4, a potom i Ukrajinku Juliju Podolijan sa 2:0. Protivnica Tanackovićeve u četvrtfinalu biće joj Jinah Nam iz Koreje.

Andrijana Ćirić, koja se takmiči u kategoriji do 78 kilograma, bila je slobodna u prvom kolu, dok je u osmini finala bila bolja od Neolija Ruis Bravo iz Španije sa 2:1. Za plasman među četiri najbolje na Univerzijadi Ćirićeva će se boriti sa Amerikankom Brendi Pauers.

U konkurenciji muškaraca u kategoriji do 62 kilograma Stevan Rašić je zabeležio dve pobede. Prvo je savladao Aleksa Viljatora Sanabriju iz Hondurasa sa 8:1, a zatim i Bugarina Cvezoluba Ilijeva sa 4:1. Protivnik Rašiću u četvrtfinalu biće pobednik borbe između Kipranina Rikosa Patikisa i Iranca Reze Naderijana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu