Nova vest
Borilački sportovi

Subota, 08.06.2013.

23:56

Hukić i 11. put odbranio tron

Nemački bokser srpskog porekla Muamer Hukić(Marko Huk) odbranio je 11. put titulu šampiona sveta u kruzer kategoriji, pobedom nad Olom Afolabijem na poene.

Izvor:

Autor:

Default images

Hukić je tokom celog toka meča, bio bolji bokser u ringu, a u nekoliko navrata mogao je i da nokautira Britanca, koga je pre ovoga već dva puta pobeđivao.

Momak rođen u Sjenici je od prve runde kontrolisao situaciju i potpuno zasluženo odneo pobedu. S druge stane, nismo mnogo videli od čoveka koji je rekao da je Hukić nezasluženo šampion.

U meču koji ste direktno iz Berlina mogli da pratite na TVB92, Huk je ispunio obećanje da će od samog starta krenuti ofanzivno želeći da izbegne kontroverzu s meča protiv Povetkina, kada su ga sudije 'sprečile' da dođe do borbe sa Vladimirom Kličkom.

Odluka sudija ga je sprečila da dođe do meča 'teškog' 30 miliona dolara sa Rusom, ali mu je ovoga puta baš takva odluka donela 11. odbranu pojasa u u kruzer kategoriji u verizji WBO.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu