Nova vest
Borilački sportovi

Petak, 17.02.2012.

22:24

Čisora kažnjen sa 50 hiljada dolara

Svetska bokserska konfederacija (WBC) kaznila je britanskog boksera Dereka Čisoru sa 50.000 dolara zbog udaranja šamara Vitaliju Kličku.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Dva borca su se suočila u petak u Minhenu prilikom zvaničnog merenja uoči meča za titilu prvaka sveta u teškoj kategoriji koji ćete moći da gledate na TV B92 u subotu od 23.00 sati.

Čisora je u jednom trenutku ničim izazvan prvo bezuspešno pokušao da glavom u glavu udariti branioca titule Klička, nakon čega mu je opalio šamar.

Incident koji se desio u petak popodne izazvao je bes predsednika WBC-a Hosea Sulaimana.

"Apsolutna sramota. To je definitivno manjak poštovanja prema sportu i apsolutno je neprihvatljivo. Bio je to nizak udarac i moja je poruka da će biti kazne koju će (Čisora) da oseti! To nije bilo nimalo džentlmenski. On je hteo da Vitali izgubi kontrolu, ali on će ga naterati da to plati u ringu", rekao je Sulaiman koji je dodao da će sav novac od Čisorine kazne otići u dobrotvorne svrhe za pomoć deci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu