Nova vest
Borilački sportovi

Ponedeljak, 13.02.2012.

22:53

Čizora preti Kličku nokautom

Britanski bokser Derek Čizora zapretio je braniocu ttule u teškoj kategoriji u WBC verziji Ukrajincu Vitaliju Kličku da će ga do osme runde savladati nokautom.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Čizora je rekao da "već oseća strah u Kličkovom uglu" i obećao da će od starta meča na Ukrajinca krenuti "200 kilometara na sat".

Kličko je na ove verbalne pretnje odgovorio da "Britanac nema nikakve šanse". Meč za titulu u teškoj kategoriji na programu je u subotu u Minhenu, uz direktan prenos na televiziji B92.

“U vrhunskoj sam formi, najboljoj u mojoj celoj karijeri i ima da razbijem gospodina Vitalija Klička na deliće”, rekao je Čizora.

“Ljudi pričaju da je Kličko najteža borba u mojoj karijeri, ali ovo će biti najteža borba u njegovoj karijeri. Ratovaću sa njim, neće moći da iskoristi svoju visinu da me dohvati. Svi koji su se borili sa braćom Kličko su se plašili, ovo je mačka koja se ne plaši njega ili nekoga drugog. Skinuči ga sa trona na kojem sedi nekoliko poslednjih godina”, zaključio je Britanac.

Ukrajinac je odgovorio rivalu istakavši da Čizora nema šanse protiv njega.

Radujem se što ću ovog mladog gospodina naučiti lekciji. On je iz Velike Britanije ali mu nedostaju odgovarajući maniri", rekao je 40-godišnji Kličko koji je 13 godina stariji od rivala.

Kličko će u ringu da ima veliku prednost u visini i dužini ruku. On je visok 200 cemtimerara (Čizora 188), a raspon ruku mu je 203 centimetra (Čizori 187).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu