Nova vest
Borilački sportovi

Utorak, 05.10.2010.

19:27

Majk Tajson u decembru u Beogradu

U okviru svoje humanitarne turneje slavni bokser Majk Tajson doći će u Beograd, najverovatnije 14. decembra.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

‘Gvozdeni Majk’ će posetiti jednu dečju bolnicu kojoj će donirati novac, a takođe će organizovati VIP večeru i trening, obilaziće grad i družiće se sa fanovima.

“Trenutno razgovaramo sa sponzorima koji bi mogli da obezbede turneju u Beogradu, tako da još nemamo kompletan program šta će se dešavati. Svakako ćemo organizovati veliki događaj”, rekao je Rej Karf, promoter Tajsonove turneje za “24 sata”.

Turneja će početi krajem oktobra u Pragu, a Majk ima u planu da obiđe 28 gradova”, dodao je Karf.

Tokom boravka u Beogradu Tajson će posetiti jednu dečju bolnicu, kojoj će donirati novac prikupljen u humanitarnoj akciji.

Cilj turneje je da se u svim gradovima obiđu institucije kojima je pomoć najpotrebnija. Biće organizovano donatorsko veče, odnosno aukcija na kojoj će biti ponuđene Majkove lične stvari, kao što su bokserski kaiš, rukavice i slično. Deo novca sa te aukcije biće dodeljen jednoj dečjoj bolnici u Beogradu, koju će Majk posetiti i gde će se družiti se sa decom”, rekao je Karf.

Osim posete dečjoj bolnici kontroverzni bokser organizovaće i VIP večeru i trening sa mladim srpskim bokserima.

Na treningu će biti najviše oko 20 mladih boksera i njihovih menadžera, a Tajson će s njima razgovarati o različitim bokserskim temama, koncentraciji, opuštanju i sličnim stvarima. Majk je vrlo zainteresovan da upozna Beograd i vidi znamenitosti, pa ćemo organizovati i neki obilazak grada. Predviđeno je i druženje sa fanovima”, istakao je promoter turneje.

Gvozdeni Majk u će Beograd stići sredinom decembra, a to će ujedno biti i njegov prvi boravak u srpskoj prestonici.

Kada smo proučavali razvoj boksa u svim zemljama, došli smo do zaključka da bi ljudi u Srbiji voleli da vide Majka Tajsona, pa smo zbog toga izabrali Beograd. Nadam se da smo u Beogradu oko 14. decembra”, rekao je Karf.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu