Nova vest
Auto-moto

Ponedeljak, 31.01.2011.

15:03

Šumaher hoće da ga Fetel nasledi

Sedmostruki svetski šampion Mihael Šumaher izjavio je da smatra da bi njegov sunarodnik Sebastijan Fetel trebalo da ga zameni u Mercedesu.

Izvor: B92, Reuters

Autor:B92, Reuters

Default images

Fetel je prošle godine postao drugi nemački šampion Formule 1, jedini uz upravo Šumahera, a ujedno najmlađi u istoriji šampionata.

„Hipotetički govoreći mislim da bi bilo potpuno nerazumno ako Mercedes ne bi pokušao da sazna da li bi Sebastijan voleo da vozi za nas u budućnosti“, rekao je Šumaher.

42-godišnji Šumaher se prošle godine vratio u Formulu 1 posle trogodišnjeg odsutva i ima razočaravajuću sezonu iza sebe, pošto mu je najbolji plasman bilo četvrto mesto u Španiji, Turskoj i Južnoj Koreji.

Moja budućnost u Formuli 1 je neizvesna, ali sada govorim u domenu teorije“, rekao je Šumaher, kojem je ostalo još dve godine ugovora sa Mercedesom, „Nije tajna da nas Sebastijan posećuje u Mercedesu. Slavimo zajedno, večeramo zajedno i dugo se već družimo on, Norberg Haug i ja“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu