Nova vest
Atletika

Utorak, 15.08.2017.

11:20

Navijači prozivali Ris,Amerikanke pričale s Ivanom

Britni Ris, nova svetska šampionka u skoku udalj, odgovorila je srpskim navijačima na prozivke na 'Tviteru'.

Izvor: B92

Autor:B92

Navijači prozivali Ris,Amerikanke pričale s Ivanom
Photo by Richard Heathcote/Getty Images

Amerikanka je pre nekoliko dana osvojila zlatnu medalju u Londonu ispred Darije Klišine i Tijane Bartolete, najviše zahvaljujući velikom pehu naše Ivane Španović.

Španovićevoj se odlepio broj i dotakao pesak desetak centimetara iza mesta na koje je sletela, a koje bi joj donelo najsjajnije odličje.

Čitavu "lavinu" na društvenim mrežama pokrenuo je srpski komentator Milojko Pantić.

"Ne znam kako je zaspati kada znaš da si najbolji, a ne piše Ivana Španović", napisao je Pantić, a onda na engelskom dodao: "Spavaš li mirno Britni Ris".

Usledio je odgovor Britni na koji su se nadovezali mnogi srpski navijači.

"Činite da ona izgleda kao loš gubitnik. Takve stvari se uvek dešavaju, prebolite to i ostavite me na miru !!!!", napisala je Ris, ali je Pantićeva ipak bila poslednja.

"Pobede nisu samo medalje. Ti si veliki šampion, dokaži i da si veliki čovek i priznaj da nisi imala najduži skok".

Nakon ove prepiske i Bartoleta je 'tvitovala' sunarodnici, pa su njih dve istakle da su razgovarale sa Ivanom nakon takmičenja i razjasnile situaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

171 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve
Atletika

Trijumf Kenijaca na 57. Belom krosu

Kenijski atletičeri Albert Kipkorir Tonui u muškoj i Filis Čeboriot Kipkerio u ženskoj konkurenciji seniorski su pobednici 57. Belog krosa koji je održan u Parku prijateljstva na Ušću.

B92.Sport

17:48

2 d

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d