Miloš Todorović

Info

Izvor: B92

Četvrtak, 07.11.2002.

13:24

Default images

Posle raspisivanja predsedničkih izbora u Srbiji u sredu, od četvrtka počinju da teku izborne radnje. Krajnji rok za podnošenje kandidatura Republičkoj izbornoj Komisiji je 17. novembar u ponoć, što znači da za vođenje preizbornih kampanja ostaje svega 10 dana.

Miloš Todorović iz Centra za slobodne izbore i demokratiju rekao je za Radio B 92 da je rok predviđen za kampanje isuviše kratak. "S druge strane to smanjuje mogućnost da se kandiduju bilo kakvi kandidati, a za svakog ozbiljnog kandidata je dovoljno vremena da se sakupi 10.000 potpisa. Možda to i nije loše, jer će biti manje kandidata i manje će se novca potrošiti, a oni će bolje predstaviti svoje programe", kaže Todorović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: