m.b92.net

Tri nastavnice iz Srbije Microsoft eksperti

19. novembar 2014. | 15:35

Tri nastavnice iz Srbije svrstane su među globalne Microsoft inovativne edukatore u 2015. godini, za upotrebu tehnologije za povećanje produktivnosti i transformaciju obrazovanja, saopštila je danas ta kompanija.

Deli:


Među više stotina nastavnika iz stotinak zemalja celog sveta izabrane su i Darina Poljak iz Osnovne škole "Mlada pokolenja" u Kovačici, Katarina Aleksić iz Osnovne škole "Branislav Nušić" u Beogradu i Ana Živković iz Osnovne škole "Čegar" u Nišu.

Microsoft svake godine bira eksperte koji postaju deo ekskluzivne globalne zajednice, a ove godine Microsoft je odabrao više od 800 lidera na polju inovativnog učenja, koji poseduju tehnologiju i streme povećanju svojih dometa u nastavi.

Potpredsednik ogranka Svetsko obrazovanje u kompaniji Microsoft Entoni Salsito rekao je da su edukatori primer kako pojedinci upotrebljavaju tehnologiju za povećanje produktivnosti svojih đaka i razvoj veština neophodnih na radnom mestu.

Njihov zadatak je i da pomognu drugim nastavnicima, obučavajući ih u edukativnim tehnologijama, kao i proizvodima i alatima kompanije Microsoft.
Komentari 11
Pošaljite komentar
Deli:
Vrh
Desktop sajt

B92 © 2018