Serija A: Bez golova u Ređu, Juve na plus 6

Izvor: B92

Subota, 15.03.2003.

22:02

Default images
Fudbaleri AC Milana doživeli su novi neuspeh u pokušaju da titulu vrate na San Siro. Oni su u prvom meču 25. kola Serije A u gostima odigali bez golova sa ekipom Ređine.

Ovaj rezultat znači da je pobedom nad Modenom Juventus odmakao “rosonerima” celih 8 bodova. Milan je u Ređo di Kalabriji imao igrača više u poslednjih 12 minuta (isključen Emanuele Belardi), ali ni to im nije bilo dovoljno da postignu bar jedan gol. Milan je u prošlom kolu protiv Kjeva igrao takođe 0:0. Ređina je u ovom meču prekinula sjajnu seriju od 5 pobeda pred svojim navijačima.

Torinski Juventus je stekao 6 bodova prednosti na vrhu Serije A, posle ubedljive pobede nad Modenom – 3:0. Pobeda je ostvarena teže ngo što izgleda, jer je Juve 2 gola postigao u finišu. Kreator novog trijumfa bio je Pavel Nedved sa dva gola, a treći je postigao David Trezege. Glavni konkurent «Bjankonera», Inter, u nedelju igra sa Komom i ima priliku da vrati razliku na 3 boda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: