Frizerka tvrdi da je "dr Dulitl"

Frizerka koja tvrdi da može da razume jezik životinja dobija po 120 evra od vlasnika koji žele da komuniciraju sa svojim ljubimcima.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.12.2012.

15:39

Default images

Prava dr Dulitl, Mendi Kar (39) tvrdi da ima neobičnu sposobnost da razume šta životinje “govore” ili osećaju.

Ova Britanka kaže da čak može da komunicira sa mrtvim ljubimcima i da je pomogla da jedan pas iz Australije dobije tačnu dijagnozu.

Kar tvrdi da je svoj dar primetila u 20. godini života kada je šišajući mušteriju čula neobičan glas u pozadini.

“Kada sam shvatila da je to bio pas moje klijentkinje, na smrt sam se uplašila. Posumnjala sam da sam izgubila razum. Sada mi je dovoljno da samo pogledam fotografiju ljubimca i čujem sve što oni žele da čujem”, kaže ona.

Kar je rođena gluva i nosi slušni aparat. Ona misli da je odsustvo jednog čula probudilo drugo.

Za 120 evra (tvrdi da sav novac daje fondacijama za pomoć životinjama) ona provodi vreme sa ljubimcem koji umire i ispunjava njegove poslednje želje.

Ovaj medijum za pse tvrdi da može da se poveže čak i za udaljenim životinjama, pa je tako komunicirala i sa bolesnim zlatnim retriverom iz Australije.

Kar kaže da joj je u sećanju ostao slučaj pudle Zaka, čiji je brat poginuo u sukobu sa čoporom lutalica.

Zakov vlasnik, Džej Vestvud Bouman posetio je medijuma za životinje, zato što se pudla posle nesreće veoma čudno ponašala.

“Bio sam skeptičan, ali sam želeo sve da probam, pošto Zak nije želeo da ima bilo šta sa nama. Za samo deset minuta provedenih kod nje, vratio se u normalu, a mi smo bili u šoku. Nemam pojma kako to radi, ali deluje”, kaže Bouman.

Kar, inače, nema svog ljubimca, zato što je njen muž Pol alergičan na pseću i mačju dlaku.

Ona nije jedina koja tvrdi da može da komunicira sa životinjama - Amerikanka Korijel Kramer tvrdi da ima istu sposobnost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: