Foka zamolila ronioca da je češka po stomaku (VIDEO)

Gari Grejson je pedesetpetogodišnji avanturista iz Velike Britanije. U svom životu radio je sve i svašta, video razna svetska čuda, beskrajno lepe predele i upoznao mnoge ljude i životinje. Ipak, kaže da će mu zauvek u srcu ostati susret sa jednom fokom na samom dnu mora, tokom ronjenja u blizini ostrva Sili.

Izvor: zivotinje.rs

Sreda, 02.09.2015.

08:49

Default images
Foto: Screenshot

Gari je ronio i sreo dve foke. Njegov prijatelj je uključio kameru kako bi usnimio reakciju foka na ronioce. Ono što je kamera zabeležila već skoro godinu dana oduševljava ljude širom sveta!

Naime, jedna naračito druželjubiva foka prišla je Gariju i uhvatila ga je za ruku. Jasno mu je dala do znanja da bi volela da se sa njim poigra, i ukoliko nije problem, da je Gari malo češka po stomaku.

-Ova siva foka je naišla i sa mnom provela 5 minuta koje nikada neću zaboraviti. Volim prirodu i uzbuđenja, iskusan sam ronilac, ali nikada nisam doživeo ništa slično.

-Ljudi me često pitaju zašto volim ronjenje. Evo im odgovora!

Pogledajte video i uverite se da su i foke druželjubivi hedonisti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: