Jasmina Karanac

Izvor: B92

Petak, 17.02.2012.

13:37

Default images

Jasmina Karanac na TV B92 radi od avgusta 2001. godine, kada je počelo emitovanja vesti TVB92. Na poziv uredništva B92 došla je iz TV Čačak, kao pojačanje informativnom programu devesetdvojke.

Autor je dokumentarnih filmova o ubistvu Slavka Ćuruvije i Ivana Stambolića. U informativnom programu televizije B92 radi kao urednica vesti i reporterka.

Na tevizije Čačak je radila 5 godina, u infromativnoj redakciji, na mestu zamenika glavnog i odgovornog urednika. U vreme medijskog mraka u Srbiji, tokom devedesetih, bila je autor političke emisije “TV Parlament”, u kojoj su gostovali svi glavni akteri smenjivanja Miloševićevog režima. Iz tog vremena nosi sliku preuzimanja RTS-ovog predajnika na Ovčaru. Od tog trenutka program TV Čačak video se i u Beogradu.

Jasmina Karanac rodjena je 10. juna 1967. u Čačku kome i dalje oseća najveću privrženost. Diplomirala je na Poljoprivrednom fakultetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: