Reakcija glumice koja je ostala bez Emija hit na internetu /VIDEO

Američka glumica Džeki Hofman privukla je pažnju javnosti svojom reakcijom na dodeli Emi nagrada.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 19.09.2017.

18:35

Reakcija glumice koja je ostala bez Emija hit na internetu /VIDEO
Foto: Twitter Screenshot/@FeldmanAdam

Naime, nakon što je izgovoreno ime Lore Derm pri čitanju dobitnice nagrade za najbolju sporednu žensku ulogu u TV drami, glumica je besno odreagovala.

"Dođavola, dođavola“, izgovarala je udarajući u sedište ispred sebe. I tu se nije zaustavila. Svoj bes i nezadovoljstvo iskazala je i na društvenim mrežama.

“Lora Dern je imala slavne roditelje. Oprostite mi što sam od običnih ljudi”, “Čula sam da Lora Dern vodi lanac dečje pornografije”, neki su od njenih tvitova koje je podelila sa svojim pratiocima. Hofmanova je bila nominovana za ulogu služavke u filmu “Feud: Bette and Joan”, koji govori o rivalstvu glumica Džoan Kroford i Bet Dejvis, zbog čega mnogi na društvenim mrežama misle da je njena reakcija na gubitak nagrade bila odglumljena, piše N1.

Tako mnogi navode da je razlog onakve reakcije bio referenca na sukob slavnih glumica, o čemu film i govori.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: