Kultura

Utorak, 14.03.2017.

11:07

Petar Janjatović kolabirao na komemoraciji

Poznati beogradski rok kritičar Petar Janjatović onesvestio se dok je govorio na komemoraciji u čast preminulog kolege Ante Perkovića u Zagrebačkom kazalištu mladih, piše hrvatski Novi list.

Izvor: Novi list, N1

Petar Janjatović kolabirao na komemoraciji
Foto: Medija centar Beograd / mc.rs

Kako se navodi, potresna komemoracija je završena naglo kada se Janjatović s mikrofonom u ruci srušio. Srećom, u publici je bio lekar koji mu je priskočio u pomoć pre nego što je stigla Hitna pomoć.

Janjatović je, prema pisanju Novog lista ,doživeo srčani udar i prebačen je u Vinogradsku bolnicu. Kada su ga iznosili iz sale, bio je svestan.

"Odlazi dobar svet kojem je pripadao Ante, a sve više ostaje polusvet", rekao je Janjatović neposredno pre nego što mu je pozlilo.

Hrvatski novinar, rok kritičar i muzičar Ante Perković preminuo je petog marta u Zagrebu u 44. godini života.

Pisao je za studentski magazin Puls, Jutarnji list, Homo volans i Nomad. Muzičku karijeru započeo je 2002. godine u grupi Djeca, a kasnije je objavljivao i kao solo muzičar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: