Morisi: Pola kapaciteta rasprodato

Već prvog dana prodaje ulaznica za beogradski koncert Morisija, pola kapaciteta Belexpocentra je prodato, a posebno je izraženo interesovanje fanova iz okolnih zemalja koje nisu obuhvaćene aktuelnom turnejom.

Kultura

Izvor: izvor: B92

Ponedeljak, 17.11.2014.

09:31

Default images

Najbrži su bili fanovi iz Srbije, a svoj dolazak u Beograd već su osigurali ljubitelji Morisija iz Mađarske, Rumunije, Bugarske, Makedonije, Crne Gore i BiH.

Stiven Patrik Morisi će 10. decembra svoj prvi beogradski nastup imati u Belexpocentru u okviru jesenjeg Belgrade Calling serijala, nakon što je iznenada zakazao koncert sa ličnom željom da nastupi pred ovdašnjom publikom. Ograničen broj ulaznica po cenama od 2900 za parter, 3990 za fan pit i 3990 dinara za VIP parter, prodaju se na beogradskim blagajnama Doma omladine, Kombank arene, Bilet centra, te na svim prodajnim mestima Eventima širom Srbije i regiona.

Na ovogodišnjim koncertima, Morisi je izvodio svoje poznate numere „Everyday Is Like Sunday“, „First of the Gang to Die“,„Suedehead“ (klasik sa albuma “Viva Hate” kog nije svirao godinama) , „Trouble Loves Me“, kao i „The Queen Is Dead“, „How Soon Is Now“, „Meat Is Murder“ i „Asleep“ od kultnog benda The Smiths čiji je bio lider osamdesetih godina prošlog veka. Veliki deo set liste čine pesme sa njegovog aktuelnog, desetog studijskog albuma „World Peace Is None of Your Bussiness“ koji je objavljen u julu ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: