Gari Bek spreman za prvi nastup u BG

U okviru jesenje sezone Lucky records žurki Gari Bek nastupiće pred 2000 ljudi u petak, 3. oktobra u Assimilu, hangaru stare šećerane u Radničkoj 3.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 03.10.2014.

11:52

Default images

S obzirom na to da prvi put nastupa u Beogradu, Gari Bek ističe da je veoma uzbuđen zbog dolaska i ujedno najavljuje spektakularan provod: “Jako sam uzbuđen što prvi put dolazim u Beograd. Imao sam priliku da čujem od drugih didžejeva da je srpska publika jedna od najboljih na svetu. Očekujem ludnicu i daću sve od sebe da u petak opravdam poverenje beogradskih klabera.” Od kada se njegova traka “Consumed” našla na čuvenoj etiketi Ričija Hautina (Minus label), Gari Bek je izgradio reputaciju svetskog superstara što dokazuju njegovi stalni angažmani širom Evrope, Amerike, Azije na svetski poznatim festivalima i najpopularnijim klubovima, poput kultnih berlinskih Tresora i Berghaina, kao i neizostavne Amnesie na Ibici. Vlasnik je i etikete BEK audio.

Publika će pored nastupa Garija Beka imati priliku da čuje i vrhunske domaće i regionalne izvođače koji će pružiti dostojnu podršku zvezdi večeri. Do ranih jutarnjih časova za DJ pultom smenjivaće se dobro poznati Dejan Milićević koji nakon više od 80 EP-eva i 2 uspešna albuma, od 2013. stoji iza etikete Tit0 (Tit Zero Recordings),a prvo izdanje obeležio je legendarni DJ Rush iz Čikaga.

Ispred Lucky Light Recordsa, nastupiće mladi producent i DJ Speedy, koga pored velikog broja zakazanih gostovanja čeka i nastup u čuvenom klubu Sugarfactory u Holandiji. Trenutno radi na promociji “Lucky Light Ltd”, prve domaće etikete koja će okupiti poznata imena svetske tehno scene.

Hrvatsku muzičku scenu predstavljaće Pero Fullhouse, u čijoj karijeri dugoj preko 20 godina, se izdvaja žurka koja važi za jedan od najvećih događaja hrvatske klupske scene, na kojoj je nastupio Karl Koks, na Splitskoj Rivi. Za zagrevanje su zadužene domaće snage Mihajlo i Alexandar Ivković.

Sledeći kontingent ulaznica za Lucky Records party uz podršku Heinekena, je u prodaji po ceni od 1090 dinara na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na biletarnicama Doma Omladine Beograda i Kombank Arene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: