Bajaga objavljuje album i knjigu

Bajaga i Instruktori objaviće novi album 6. juna koji će se prodavati u paketu sa knjigom poezije Momčila Bajagića "Vodič kroz snove".

Kultura

Izvor: B92

Subota, 26.05.2012.

13:11

Default images

"Novi album izlazi na malo drugačiji način nego što su ljudi navikli. Izdajemo knjigu pesama, napravio sam izbor nekih od mojih najboljih pesama, plus ove nove, i ta zbirka se zove 'Vodič kroz snove', a uz nju dobijete i novi album 'Daljina, dim i prašina’”, izjavio je Momčilo Bajagić.

Cena paketa od 450 dinara je “ultrapopularna”, smatra on, jer svi znamo da su vremena teška.

Kompanija Novosti izdavač je knjige "Vodič kroz snove", koja sadrži sedamdesetak Bajaginih pesama iz svih delova karijere, brojne fotografije i predgovore uticajnog rok i kulturnog poslenika Pece Popovića, dramskog pisca Dušana Kovačevića i književnog kritičara Aleksandra Jerkova.

Suizdavači CD-a "Daljina, dim i prašina" su menadžment Bajage i Instruktora, promoterska kuća Long Play i kompanija Novosti. Paket će biti dostupan u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj.

Album i latiničnu verziju zbirke "Vodič kroz snove" za ostatak bivše Jugoslavije objaviće istovremeno zagrebački Dallas Records.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: