Ejmi i Mobi večeras u Beogradu

Večeras će na Kalemegdanu biti održan dugoočekivani koncert Ejmi Vajnhaus. Ejmi nastupa prva, a Mobi posle nje. Pre zvezde večeri, na velikom koncertnom spektaklu, od 19:30 do 22:30 nastupaće regionalni bendovi Elemental, Zemlja gruva i Bei The Fish sa Karolinom Gočevom.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 18.06.2011.

12:38

Default images

Već od 18h publiku će zagrevati DJ Selecter From Venice, dok će ceo muzički program trajati oko 8 sati.

Nastupom na Kalemegdanu, britanska pevačica počinje večeras svoju evropsku turneju, na koncertnom događaju nazvanom "Tuborg Ultimate Summer”.

Pevačica hitova "Valerie", "Stronger Than Me", "You Know I'm No Good" i "Love Is a Losing Game", treba na binu da izađe posle 22.30.

Među 20 evropskih gradova u kojima će nastupiti ovog leta, Mobi će čak dvaput nastupati sa Ejmi Vajnhaus, prvo u Beogradu a zatim i u Atini 22. juna. Njemu će ovo biti drugi koncert u Beogradu, budući da je popularni muzičar nastupao u klubu "Industrija" 1996. godine čega se vrlo živo prisetio u jednom od nedavnih intervjua ovdašnjim medijima.

Ulaznice za koncert mogu kupiti na blagajni Beogradske arene, u šoping centru "Ušće", Bilet centru na Trgu republike 5, knjižarama "Delfi/Laguna" i putem sajtova www.tickets.rs, i www.eventim.rs, po cenama od 3.300 dinara za parter 2 , 3.800 dinara za Parter 1 i 4.500 dinara za Fan Pit.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: