Komedija "Džek i Džil" u bioskopima

Komedija "Džek i Džil" (Jack And Jill) u kojoj Adam Sendler tumači dve uloge- uspešnog marketinškog magnata Džeka i njegovu sestru, na redovnom bioskopskom repertoaru biće od 19. januara.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 11.01.2012.

17:01

Default images

Film prati Džek i Džil, blizance koji su tokom odrastanja bili su veoma bliski. Ali, kada se Džek odselio, njegov život krenuo je u drugom smeru. Postao je veoma uspešan i cenjen u svom poslu koji vodi u Los Anđelesu, dok je Džil ostala kod kuće, da vodi računa o roditeljima. Vremenom su počeli da se viđaju jednom godišnje, na Dan zahvalnosti, kada Džil dolazi da sa Džekovom porodicom provede praznik. Godinama su počeli da se menjaju, pa Džeka posete njegove sestre sve više nerviraju nego što uživa u vremenu koje provode zajedno.

Džek je, da bi poboljšao odnose, pozvao Džil da ostane kod njega do Hanuke, kako bi ona imala vremena da uživa u svim čarima LA. Ipak, Džek nije presrećan što je njegova sestra rešila da produži svoj boravak u njegovoj kući..

Reditelj filma, Denis Dugan, osmi put snima film sa Adamom Sendlerom u komediji „Džek i Džil“ gde dokazuju da su fantastičan tandem. „Ono što mi je bilo posebno interesantno je to što Adam glumi Džeka i njegovu bliznakinju. Njen lik nije igrao kao muškarac, već kao potpuno druga osoba. Posle nekog vremena imali smo utisak da je u filmu glumica koja neverovatno liči na Adama“, naveo je reditelj filma.

Pored Adama Sendlera, glavne uloge tumače Kejti Holms i dobitnik Oskara, Al Paćino.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: