Kultura

Sreda, 13.07.2016.

10:21

Pesme EKV i Električnog orgazma na harmonici (VIDEO)

U okviru manifestacije "Manakovo kulturno leto" sutra će u Manakovoj kući nastupiti trio Naš način, najavili su organizatori.

Izvor: Tanjug

Pesme EKV i Električnog orgazma na harmonici (VIDEO)

Na koncertu "Urbane note" trio će na harmorici, basu i akustičnoj gitari izvesti najveće hitovi beogradske rok scene, pa će publika tako čuti kako na harmonici zvuče pesme grupa Ekaterina Velika, Električni orgazam i drugih.

Muzički sastav Naš način osnovali su prijatelji, koji nastoje da očuvaju tradiciju domaće muzike u različitim žanrovima i izvode program, kao što i samo ime grupe kaže, na svoj način, tj. već postojeće pesme u novom aranžmanu.

Manifestaciju "Manakovo kulturno leto" organizuju Tangram centar i Etnografski muzej u Beogradu, uz podršku Sekretarijata za kulturu Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Planiran državni udar? Hitna reakcija

Nemačka policija je u utorak ujutro sprovela nove racije protiv ekstremno desničarskog pokreta "građani rajha", a osumnjičeni su navodno povezani sa ranijim planom državnog udara.

13:37

11.6.2024.

1 d

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

1 d

Podeli: