Predstava „Mali mi je ovaj grob“ gostuje u Torontu

Pozorišna predstava "Mali mi je ovaj grob" srpske autorke Biljane Srbljanović i bosanskog reditelja Dina Mustafića gostovaće uskoro u Torontu, dok je najavljeno gostovanje u Njujorku iz tehničkih razloga odloženo za jesen.

Izvor: B92

Utorak, 24.03.2015.

10:26

Default images
Foto: B92

Ova koprodukcija Bitef teatra, MEŠ-a (Sarajevo) i Hartefakta biće izvedena 28. marta u teatru Isabel Bader i to dva puta.

Gostovanje je organizovano u saradnji s firmom Sistem entertejnment iz Toronta. U najavi se dodaje da ulaznice koštaju 42 dolara.

Drama o Gavrilu Principu i drugovima, realizovana povodom stogodišnjice Prvog svetskog rata, postigla je veliki uspeh u Srbiji i regionu. Igrana je u Sarajevu, Brčkom, Budvi, Ljubljani, Novoj Gorici, Zagrebu, na Brionima.

Uloge igraju glumci iz Beograda i Sarajeva Milan Marić, Svetozar Cvetković, Marko Janketić, Ermin Bravo i Amila Terzimehić, dok muziku izvodi violončelista Aleksandar Latković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: