Otvara se kamp Egzita

U parku ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu sutra će biti otvoren Egzitov kamp, koji će gostima najvećeg pop i rok festivala u regionu pružati usluge čitavih 10 dana, što je duže nego ikada ranije.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 06.07.2008.

12:27

Default images

Šatori će moći da počnu da se postavljaju već u osam sati ujutro, a krajnje iseljenje je planirano za 16. jul, tri dana nakon završetka festivala.

Kamp mesta su mogla da se rezervišu i preko Interneta po ceni od 1.690 dinara, a u njemu se nalazi veliki broj toalet kabina, tuševa s toplom vodom i montažnih umivaonika.

Deo prostora je zakupio i "Food land", koji će prodavati osnovne životne namirnice, piće, kamp i drugu opremu.

Lane je u kampu boravilo 11.000 mladih iz velikog broja zemalja, a organizatori očekuju da će ih ove godine biti još više.

Deveti Egzit festival održaće se na Petrovaradinskoj tvrdjavi od 10. do 13. jula, uz učešće poznatih muzičkih sastava iz zemlje i inostranstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: