Utorak, 13.03.2007.

16:00

Hari Poter na poštanskoj markici

Lik čarobnjaka Harija Potera naći će se na poštanskim markicama u Francuskoj zahvaljujući saradnji Francuske pošte i filmske kompanije Warner Bros.

Izvor: B92

Default images

Kolekcija od deset poštanskih markica, na kojima se nalaze slike svih likova iz predstojećeg filma o Hariju Poteru (Harry Potter) „Hari Poter i vatreni pehar“, otkrivene su na festivalu poštanskih markica pod nazivom „la Fete du Timbre et de l’Ecrit 2007“ održanom u 118 gradova širom Fancuske.

Hari je, zajedno sa svojim prijateljima Hermionom i Ronom, postao novo zaštitno lice Francuske pošte.

„Biti večno utisnut na poštansku markicu je zaista jedno od najvećih priznanja koje neko može da zasluži“, izjavio je Bred Gloub (Brad Globe), predstavnik kompanije Warner Bros.

Obožavaoci će u poštama širom Francuske moći da kupe pojedinačne markice sa likom Harija Potera po ceni od 0.54 evra, ili ceo album poštanskih markica čija cena iznosi 12 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Kinezi, nerazumni ste

Veliki sporazum o gasovodu između Rusije i Kine navodno je u zastoju zbog onoga što Moskva smatra "nerazumnim zahtevima Pekinga u pogledu cena i nivoa snabdevanja".

8:35

3.6.2024.

8 h

Podeli: