I Melanija je imala govor u UN i rekla je nešto važno

Prva dama SAD Melanija Tramp pozvala je svetske lidere da se udruže za dobrobit dece, a apel je uputila tokom svog prvog javnog obraćanja u UN.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.09.2017.

08:53

I Melanija je imala govor u UN i rekla je nešto važno
Tanjug-AP

Upozorivši da deca pomno prate primer odraslih, ona je poručila suprugama svetskih lidera da "moraju učiti jedni druge vrednostima empatije i komunikacije koje su srž ljubaznosti, obzirnosti, integriteta i liderstva", prenosi AP.

"Moramo se udružiti za dobrobit naše dece. Moramo imati na umu da deca gledaju i slušaju, tako da nikada ne smemo propustiti priliku da ih podučimo mnogim etičkim lekcijama", rekla je Melanija Tramp u sredu u Misiji SAD u UN.

Vreme je "da se fokusiramo na poruku i sadržinu kojoj su deca izložena svakodenvno, kao što su društvene mreže, zastrašivanje i drugo", zaključila je supruga američkog predsednika Donalda Trampa.

Sa njom su za stolom, za svečanim ručkom u Misiji SAD, između ostalih sedele supruge francuskog predsednika Emanuela Makrona, turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana, kanadskog premijera Džastina Tridoa i finskog predsednika Sauli Ninista, napominje američka agencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: