Bivša NFL zvezda se ubila u zatvoru

Bivša zvezda NFL tima Nju Inglend pejtriots i osuđenik na doživotnu robiju Aron Ernandes ubio se vešanjem u zatvoru u Masačusetsu, javljaju američki mediji.

Izvor: B92

Sreda, 19.04.2017.

13:04

Bivša NFL zvezda se ubila u zatvoru
Foto: Getty Images

Ernandes (27) je služio doživotnu robiju zbog ubistva dečka sestre svoje verenice Odina Lojda, koje je s dva saučesnika počinio 2013. godine.

Kako je saopštila policija, Ernandes je pronađen oko 3.05h ujutru u svojoj jednokrevetnoj ćeliji obešen o prozor pomoću iscepanog prekrivača za krevet. Vrata je blokirao iznutra "različitim predmetima".

Čuvari su pokušali reanimaciju, ali nisu uspeli da mu spasu život.

Inače, Ernandes je samo 48 sati ranije oslobođen optužbi za dvostruko ubistvo iz 2012. godine, a iz sudnice je izašao sa suzama u očima.

U odvojenom slučaju, Ernandes je bio osumnjičen za dvostruko ubistvo nakon incidenta u jednom noćnom klubu, posle kog je pucano u vozilo dvojice muškaraca koji su NFL zvezdu "gurnuli u klubu i prosuli mu piće".

Za dvostruko ubistvo je osuđen njegov prijatelj, a Ernandes za nedozvoljeno posedovanje oružja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: