Incko: Neću da se izvinim ni Dodiku ni Ivaniću

Visoki predstavnik u BiH Valentin Incko kaže da se neće izviniti ni Miloradu Dodiku ni Mladenu Ivaniću, zbog izjave u kojoj je Republiku Srpsku uporedio sa NDH.

Izvor: B92

Utorak, 17.01.2017.

09:45

Incko: Neću da se izvinim ni Dodiku ni Ivaniću
Tanjug

"Ja se gospodinu Dodiku i gospodinu Ivaniću neću izvinjavati", rekao je Incko TV 1, navodeći da je njegova izjava izvučena iz konteksta.

Komentarišući odluku Vlade Srpske o prekidu komunikacije sa visokim predstavnikom, Incko je naveo da je "Dejton veoma jasan, da on predviđa da su sve institucije obavezne da sarađuju sa Kancelarijom visokog predstavnika" i da je ta "saradnja obaveza entiteta".

Incko je povodom obeležavanja Dana Republike u RS, 9. januara, ranje izjavio da bi nekom moglo da padne na pamet da obeležava dan kada je osnovana zločinačka NDH.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: