Golden Drum: Nagrade za Saatchi & Saatchi i Hemofarm

Na 23. Golden Drum festivalu agencija Saatchi & Saatchi Beograd u saradnji sa Hemofarm Fondacijom, osvojila je zlatnu, srebrnu i bronzanu nagradu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.10.2016.

19:32

Golden Drum: Nagrade za Saatchi & Saatchi i Hemofarm

Agencija Saatchi & Saatchi Beograd je u Ljubljani sa kampanjom „Najvažniji poziv u životu“ osvojila Golden Drum u kategoriji integrisanih kampanja, Silver Drum u kategoriji PR, i specijalnu nagradu Drum Adriatic 2016 Bronze koja se dodeljuje najuspešnijim agencijama u Adriatic regiji.

Hemofarm Fondacija, kao partner Ministarstva zdravlja, inicirala je kampanju pod nazivom „Najvažniji poziv u životu“, kako bi se podigla svest o značaju doniranja i transplantacije organa. Uz podrsku Direct Media i Fusion Communications, ovom kampanjom u javnosti je skrenuta paznja na donorstvo i potrebu nacionalnog konsenzusa o donošenju novog zakona o transplantaciji organa.

U Srbiji, u ovom trenutku, hiljade ljudi čeka na poziv za transplantaciju organa. Nažalost, većina njih neće dočekati taj poziv. Usvajanjem novog zakona kojim bi bio uveden model pretpostavljene saglasnosti i podizanjem svesti drustva situacija u Srbiji bi bila poboljšana, kao i izgledi za život ljudima koji čekaju transplantaciju.

U sklopu kampanje 6. jun je proglašen za Nacionalni dan donora. Novi zakon o transplantaciji trebalo bi da uđe u skupštinsku proceduru do kraja 2016. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: