Pisani deo ekspozea ipak na 68 strana, pročitajte na B92

Poslanici Skupštine Srbije na sednici su dobili materijal na 68 strana u kojem je sadržan osnovni plan i program Vlade Republike Srbije.

Izvor: B92

Utorak, 09.08.2016.

14:47

Pisani deo ekspozea ipak na 68 strana, pročitajte na B92
Foto: Tanjug

Isti materijal kasnije je medijima prosledila Kancelarija za saradnju sa medijima Vlade Srbije uz naznaku "Ekspoze mandatara A. Vučića".

Vučićev ekspoze često je bio medijska tema poslednjih nedelja, ali manje zbog sadržaja, više zbog obima. Tako se nakon niza medijskih spekulacija i izjava zvaničnika očekivao i materijal na nekoliko stotina strana.

Sam Vučić je ranije naveo da će prva ruka ekspozea sadržati više od 400 strana, ali i da će delom taj materijal biti skraćivan.

Kako je precizirao tokom izlaganja u Skupštini, poslanicima su podeljene samo osnove, dok njegov materijal, odnosno puni ekspoze, ima 260 strana.

Takođe, Vučić je izjavio i da neće sve čitati, već da će jedan deo govoriti "iz glave“.

"Ne znam da li ću sve pročitati, da li će to fizički biti moguće. Materijal je pomalo suvoparan i delom pisan birokratskim rečnikom", rekao je Vučić.

Nešto kasnije, uz opasku da je jasno da bi ceo materijal morao da čita do jutra, zatražio je od predsednice Skupštine da svih 260 stranica bude prosleđeno poslanicima, kako bi se pripremili za raspravu.

Taj materijal biće postavljen i na internetu.

Pogledajte trenutno dostupan materijal:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: