Borko Stefanović: Teško se ustaje, ili nikako

Lider Levice Srbije Borko Stefanović naveo je da je njegova stranka doživela težak poraz na vanrednim parlamentarnim izborima u Srbiji.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.04.2016.

14:26

Borko Stefanović: Teško se ustaje, ili nikako
Foto: Beta

Kako je Stefanović naveo na Tviteru, rezultat LS je "težak poraz, jedan od onih posle kojih se teško ustaje ili nikako".

"To je tako. Teški uslovi, bez para i medija, ali jeste poraz", naveo je Stefanović.

Levica Srbije je, prema poslednjim rezultatima RIK, osvojila poverenje manje od jednog procenta izašlih birača, odnosno oko 34.000 glasova.

Stefanović je naveo i da je rezultat "realnost" i da će odluku o daljim koracima doneti u narednih nekoliko dana.

"Ima i pozitivnih primera. Pantelej u Nišu, Jagodina, Paraćin prešli. Malo nam nedostaje na Novom Beogradu, Ćupriji i Sremskoj Mitrovici. Han 15 glasova fali", naveo je Stefanović.

Stefanović je izašao iz Demokratske stranke nekoliko meseci pred izbore i osnovao stranku Levica Srbije u kojoj je okupio neke bivše članove DS i veći broj javnosti manje poznatih lica.

Stefanović je u prošlom skupštinskom sazivu bio šef poslaničke grupe demokrata, ali je smenjen s te funkcije. Stefanoviću je podršku pružio njegov koalicioni partner i lider pokreta "Preokret" Janko Veselinović pitanjem da li je "bilo lakše na Neretvi ili Sutjesci".

"Da li pred novcem i silom ustuknuti? Idemo druže Borko", naveo je Veselinović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: