"Pauk" odneo 59 automobila ispred splavova

"Parking servis" uklonio je 59 nepropisno parkiranih automobila na šetalištu uz reku i zelenim površinama na Ušću, saopšteno je iz tog preduzeća.

Izvor: B92

Nedelja, 26.07.2015.

13:30

Default images
Foto: Parkin servis

Kako je navedeno, u velikoj akciji tokom noći, medju luksuznim automobilima, koje je podigao "pauk" našli su se i bmv X5, mercedes C klase, land rover, mercedes glk, audi a8, a "Parking servis" je akciju izveo u koordinaciji sa Interventnom jedinicom beogradske policije, Saobraćajnom policijom, Komunalnom policijom i Komunalnom inspekcijom.

Direktor JKP "Parking servis" Andrija Čupković rekao je da su zajedničke akcije kontrole dokaz da se sve službe u gradu zalažu da se očuva komunalni red i izrazio zadovoljstvo što je u svakoj sledećoj akciji sve manje uklonjenih vozila.
Foto: Parkin servis
On je apelovao na vozače da ne parkiraju na zelenim površinama i najavio da će "Zeleni pauk" nastaviti sa vanrednim kontrolama u svim delovima grada.

Direktor Beokom servisa Darko Glavaš objasnio je da se takvim koordiniranim akcijama odgovara i na veliki broj zahteva koje gradjani upućuju Beokom servisu povodom nepropisnog parkiranja, ali i da se "namerno kršenje pravila parkiranja i uništavanje zelenih površina niko od nadležnih neće tolerisati".
Foto: Parkin servis
Patrole Komunalne inspekcije napisale su tokom noći izmedju subote i nedelje 55 prekršajnih naloga, a Saobraćajna policija četiri naloga za uklanjanje nepropisno parkiranih vozila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: