Nedelja, 26.07.2015.

13:30

"Pauk" odneo 59 automobila ispred splavova

"Parking servis" uklonio je 59 nepropisno parkiranih automobila na šetalištu uz reku i zelenim površinama na Ušću, saopšteno je iz tog preduzeća.

Izvor: Tanjug

"Pauk" odneo 59 automobila ispred splavova IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

86 Komentari

Sortiraj po:

A prvo da se putuje?

pre 8 godina

(Wmb, 26. jul 2015 18:50)

Kako mislis na periferiju? Najskuplje i najpoželjnije lokacije za ŽIVLJENJE u Njujorku (Menhetn je možda periferija Kvinsa i Nju Džersija), Parizu (jedino ako 16. arondisman je periferija), Londonu (Kensigton, Vest End čak ni u Sohou nema tog divljeg puštanja muzike, a ima klubova) i drugom varošicama su u centru,ne na periferiji, na periferiji obično živi malogradjanska srednja klasa i ti gradovi vrven od života, ali ako si primetio nema GLASNE MUZIKE da se čuje iz klubova, ima vreve od saobraćaja, žamor ljudi na ulicama, ulični svirači to je zvuk metropola, ali ne narodnajci/tehno/RnR i kojekakavi zvuci kao ispod cirkuske šatre do 5..Zvuk centra je i saobraćaj na Brankovom mostu, sirene brodova, kloparanje tramvaja, ponavljam ne zavijanje sa splavova i bašta...najnovija fora je što je baja na sred Terazija pored Albanije doveo band da svira sa sve razglasom do pola Kneza,to nećeš nigde čuti, ako nije ulični koncert... niko ti ne brani da imaš klub koji radi čitavu noć i da puštaš muziku koju voliš, ali ne možeš da njom ometaš, ajde, ne ljude koji tu žive i platili su svoje kvadrate i te kao skupo ili su se tu rodili, nego i druge klubove oko tebe.. jer onda normalno svako pojačava muziku da mu ne smeta zvuk ili žanr onog do njega, i tako imamo Beogradsku situaciju...šatre na livadi (Ušću) gde svako piči svoju muziku kao vrhunsko zezanje..nemam problem - sloboda (da čini) svakog je omeđena tuđim pravom na tu istu slobodu. Sigurno to znaš...Mil

Kaludjerica rules

pre 8 godina

"O kakvim zelenim površinama ispred splavova ovi pričaju. Ta "trava" je pokoji busen u prašinčini odavno spaljen od sunca. JKP Zelenilo valjda ima preča posla nego da neguje travnjake pored reke. Vozila nikome ne smetaju jer tu nema saobraćaja a kilometar okolo nema stambenih zgrada. Onim "Beogradjanima" kojima smeta noćni život neka se vrate u svoje selendre i uživaju u tišini."


Ušće je park, čisto da znaš gradski momče... Ti se verovatno parkiraš i na Kalemegdanu pošto je i tamo spržena trava i prašinčina, urbano samo urbano...Inače u svakom velikom gradu u civilizaciji "noćni život" se ne čuje van klubova i naravno ako ne smeta nikome u okolini, čak ni u Njujorku (ne kafić, grad u SAD) ...zato su stranci šokirani ovdašnjom divljinom...a i šta da ti ja pričam, kada vidim da si očaran svetlima i muzikom splavova ovog "velegrada"...

Wmb

pre 8 godina

Da,hajde da zatvorimo sve splavove,sve klubove,sve parkove da „beograđanima“ ne smeta buka.Ljudi,grad mora da živi! Na zapadu ko hoće tišinu ide na periferiju ne u centar,centar mora da bruji zbog turista.Ok,pokupili su kola,a gde su uređena parking mesta?Ima ih,ali za količinu vozila od pre 30 godina,vau!!!Površan marketing gradske vlasti.

runner

pre 8 godina

...Poenta je da prvo treba da izgradis parking pa onda da nosis kola, da postoji parking svako bi se parkirao i platio parking, problem je sto ga nema. Prvi parking je kod Sava Centra koji je svi znate koliko udaljen od splavova...
(nidzis, 26. jul 2015 17:11)
Šta to treba da znači? Da nabusitim i bahatim vlasnicima splavova siromašni građani Beograda još, o svom trošku, grade i parkinge? Pametno nema šta? A zar ne bi bilo bolje da ih malo oderemo porezima ili još bolje da mnoge zatvorimo i da ono ruglo na obalama Save i Dunava svedemo na neku razumnu meru? Pa i drugi gradovi su na rekama, Beč, Bratislava, Budimpešta, Rim, London, Pariz, Prag, Moskva itd. pa im obale ne vrve splavovima. Dok je broj splavova na obalama beogradskih reka bio na nekoj normali Beograd je i bio svetski grad a sada je obična selendra.

nidzis

pre 8 godina

Kako ste svi isfrustritani vidi se u komentarima. Pa ne izlaze u provod samo dileri i krininalci, ima mnogo normalnih klubova gde idu normalni ljudi. Poenta je da prvo treba da izgradis parking pa onda da nosis kola, da postoji parking svako bi se parkirao i platio parking, problem je sto ga nema. Prvi parking je kod Sava Centra koji je svi znate koliko udaljen od splavova... Vi samo nastavite da silujete tastaturu.

V

pre 8 godina

Dve stvari nam govore da je Srbija jos daleko od uredjene zemlje:

1. Da je Parking Servis ovo uradio uz pratnju "male armije"

2. Da je ovako nesto uopste vest

jack

pre 8 godina

O kakvim zelenim površinama ispred splavova ovi pričaju. Ta "trava" je pokoji busen u prašinčini odavno spaljen od sunca. JKP Zelenilo valjda ima preča posla nego da neguje travnjake pored reke. Vozila nikome ne smetaju jer tu nema saobraćaja a kilometar okolo nema stambenih zgrada. Onim "Beogradjanima" kojima smeta noćni život neka se vrate u svoje selendre i uživaju u tišini.

Bilal

pre 8 godina

Mnogo ih pa briga. Za jednu turu pića ti likovi ostave i duplo više od te sitne kaznice za pauka.

(Bojan, 26. jul 2015 16:27)
Е мој Бојанe, зар још ниси приметио да у граду Београду што си власник већег и луксузнијег аута то си већа јајара и стипса. Па да су они тако податни на новцу, као што кажеш, паркирали би тамо где се плаћа паркинг, по јавним гаражама и паркинг местима, а не по тротоарима и зеленим површинама. То су дојучерашњи гологузани које ни пашче није имало зашта ујести а који су "имали срећу" да се преко ноћи, разним прљавим работама, обогати. Зато и не зна да се носи са новцем и богатством Рођена господа, она која је од малих ногу научила на богатство, се никада не понаша тако него поштује законе и прописе.

Stop maltretiranju bukom sa splavova

pre 8 godina

A kada ćete rešiti nesnosnu buku (od Nirvane do Silvane istovremeno) u 4 ujutru, koja se čuje sa Ušća u pola grada? Seljana se širi preko reke!!! Aj da ja ovima sto kao "centar je za provod" odvrnem ispred prozora na sred ulice operu iz malog kioska samo pola sata, lupali bi glavom u zid...a što, šta bi falilo, nije im u zgradi. Nekada su tu bili samo splavovi restorani, i to je imalo smisla, pa su došli Lukasi a sada 2044 sa chill out-om u 10 ujutru, pa malo Sound presečeno narodnjacima sa Olimpika, poduprto hitovima devedesetih sa Šlepa, itd do Gardoša.... horor... Kakav crni turizam...seoski vašar pod šarenim svetlima...a uostalom, možda je u tome čar..nostalgija za rodnom grudom (mentalna odrednica, ne geografska)...

Nikola

pre 8 godina

Ne razumem što je pauk loš, ako parkiraš lepo i na propisanom mestu nemaš nikakav problem. Jednom su me nosili i to je to,sada pazim više. Kazna treba da ostane a za neke treba da bude i veća. Da pauka nema parkiralo bih se svuda a i ovako je haos.

noddy

pre 8 godina

Bilo je ovakvih akcija i pre. Kad su se jednom pojavili sa paukom na Ušću, brzo se to pročulo među splavarima, pa su brzinom svetlosti sami počeli da ih sklanjaju ćelavci i njihove napirlitane sponzoruše. Inače kad tako parkiraju svi na kolovozu, stvori se tolika gužva da je nemoguće izaći odatle po sat vremena i više, dakle opravdano i treba redovno da kontrolišu.

keba oppet vreeeba@I TEBE SAM SIT SPLAVE

pre 8 godina

Alo brate,kaži brate,što mi dirate auto bre brate,pa brate mora brate,a bre brate što moj bre brate,pa nije samo tvoj bre brate,auu brate ne valja brate,akcija brate šta da ti radim brate,jao brate pa što mi brate to radite brate,neću vam bre brate više budem doušnik brate,pa nemoj tako brate će rešimo nešto brate...................... Sve moj do mojega braćo !!

pešaci koji nemaju niti trotoar, niti ulicu

pre 8 godina

Ajde sad dođite malo i ispred Stare Hercegovine. Ne verujem da ćete od automobila imati uopšte gde da stanete sa paukom.

Bojan

pre 8 godina

Mnogo ih pa briga. Za jednu turu pića ti likovi ostave i duplo više od te sitne kaznice za pauka.

Umesto da ih sve iskontrolišu kada krenu (u 6 izjutra) kući, na pijanstvo i "rekreativne" droge, oni im ovako u stvari čine uslugu.

A sve te splavove na Ušću i onako treba izemstiti a ne da svaku noć maltretiraju pola Beograda

toliko

pre 8 godina

Procesljajte malo i kosutnjak.Jeste izletiste al'svakon ko stane na zelenu povrsinu treba da plati kaznu da mu zuji usima.Svi bi da dodju da uzivaju al' niko nece da sacuva nesto i za sutra.

Slucajni prolaznik

pre 8 godina

Epa puno mi je srce jer njima sto voze takve automobile teze to pada nego onima sa prosecnim vozilima. ''Vaoo kako si mogao da podignes moj auto jel vidis da vozim bmw'' Za neki dan opet akcija.
(ivan, 26. jul 2015 14:15)

Nemam nista protiv svega toga, ali radovati se tome sto je neko kaznjen, to ne razumem.. Bilo kako bilo, ta cetvorica kojima su kola odneta, lakse ce kupiti nova, nego sto ce bilo ko sa, kako kazes, "prosecnim vozilom" moci kaznu da plati.
Takodje ne razumem zasto su rastrubili na sva zvona to sto su nocas odneli 4 nepropisno parkirana vozila i napisali 55 prekrsajnih prijava? Sama kolicina vozila i prijava u jednoj noci, pokazuje da se posao ne radi kako treba, jer da se radi tako uvek, nebi nikome palo na pamet da tako parkira. Koliko je saobracajna policija sposobna, najbolje pokazuje cnjenica da je angazovana i interventna jedinica. Jos im je falila samo zandarmerija i "kobre"!

A mi smo budale

pre 8 godina

Aha, kakve fore. Oko 10 sati sam zvao da prijavim mercedes kabrio nekog celavca na uglu Vojislava Ilica i Prespanske, na sred pesackog odmah do semafora a na kolovozu.
Samo su mi rekli da nemaju vozila trenutno. A to je jos i zuta traka!!!

TOliko o tome! A ovde kao napravili akciju i slikali par skupih automobila, ne znam samo kome smetaju ti automobili u 2 ujutru kada ove koji nam smetaju ne nose.

Londonac

pre 8 godina

@klon truper

Nisi ti krocio blizu splavova, da jesi znao bi da stoji saobracajna policija i to na obe strane( licno se uverio).

Da li je potreban veci parking definitivno jeste, ali isto tako je ocigledno da nas bije sindrom parkiranja ispred kafica / splava i ne dao bog da se napravi tri koraka vise.

Cikice sa zutim prslukom neovlasceno uzimaju pare sa javnog parkinga ali imate bar kakvu takvu sigurnost. Isto tako vam napomenu gde ne smete da parkirate.
U svakom slusaju bravo za akciju!

Alexander

pre 8 godina

A nekad je Beograd bio pun finog,urbanog i kulturnog svijeta!!
Eeee moji ljudi iz gradova,dio odgovornosti mora da se prizna,nekako se urbano povuklo u sebe pred naletom ovog primitivizma,prostakluka i turbo-seljanije,neko rece ovdje kako bi ,,posjetiocima splavova,, trebalo obezbjediti bolja parking mjesta,ja mislim kolega da je kod tebe svjetlo u glavi odavno ugaseno a salter trajno pokvaren!!

Botiša

pre 8 godina

Ne bi me cudilo da sada neko napise: Derite sirotinju, itd... Pa na ovakvim stvarima i treba da se puni budzet. Steta sto je samo ovo "akcija" a ne redovno stanje. Da svako vece i dan to rade ne verujem da bi se iko vise igrao i parkirao bilo gde.

klon truper 404

pre 8 godina

E a kada bi na izlazu keja postavili saobracajne patrole koje bi kontrolisale sve koji su posećivali splavove da li upravljaju vozilima u alkoholisanom stanju, gde bi nam kraj bio...

bb

pre 8 godina

Jednom prilikom sam zvao parking servis da sklone auto sa parkinga koji je blokirao 8 automobila na 2 dana. Nisu hteli da dodju sa izgovorom kako nema na tom mestu kamere i da ne mogu mi pomoci.

hocu 2 palme

pre 8 godina

nabrajaju skuplje automobile kao u akcijama oduzimanja oruzja modele ili droge kolicinu.
sami su sada priznali da inace ne smeju da ih diraju.

neba

pre 8 godina

A zasto ne odete do Zemunskog keja?
Na delu Zemunskog keja ispod Gardosa je zabranjen saobracaj, posebno ka veslackim klubovima a tamo na stotine vozila!
Pitanje je dana kada ce neko da pogine, a vec u par slucajeva hitna pomoc a i vatrogasci skoro nisu mogli ni da prodju...

Marko

pre 8 godina

Ovo su gluposti i ne sistemsko 'rešavanje' problema. Jedno veče se pomere automobili kako bi se slile pare u državnu kasu, ok. Ali odakle ti automobili tu, zbog splavova naravno ne treba imati doktorat pa to zakljuciti. Uvedite nov zakon o objektima na vodi, taj zakon nama maltene ne postoji (ima 3 strane, pune 'rupa', zakonskih), neka ti objekti 'diskoteke' placaju sve dadzbine uredno kao i svi drugi ugostiteljski objekti, s obzirom sa naplacuju robu 1 prema 12. Idemo dalje, i pored tolike zarade neki bi zaista imali problem verovatno sve da poplacaju, zasto, zato sto pare (pored plata konobarima, ostalim zaposlenima, odrzavanju, nabavci) odlazi na reket 'obezbedjenju', a to policija ne resava, jer uvek ima u 'ekipi' bar jedan policajac koji radi sa njima. Idemo dalje, kada dodjete na taj splav, tj 'parking', salecu vas 'radnici' u zutim prslucima koji vas 'upucuju' gde da parkirate i za to vam traze novac (oko 100,200 din), ako ne platite najverovatnije cete posle zateci izgreban auto. Takve stvari bi trebali komunalci da resavaju. Ima jos mnogo stvari i to su sistemske promene, a ne ove sarene jednokratne laze.

djoledjole

pre 8 godina

Mora da se obezbede normalna parking mesta za splavove, mislili vi kako ocete i o splavovima i njihovim gostima ali ljudi tamo masovno izlaze i postoji ocigledna potreba za time. Ovo ipak ne resava problem. Voleo bih da vidim da imaju nekakvu analizu, tj da uvide tamo gde masovno odnose kola ponude nekakav parking aranzman, inace nije korektno.

smuki

pre 8 godina

@bree

Metoda im nije glupa. Kad bi pisali kazne ne bih uopste ni naplatili i ako bi ko zna i kada. Ovako svakome treba auto pa ako hoces da se vozis moras odmah da platis sto i ljudi rade.

zmau

pre 8 godina

I ja sam prekjuče korektno odradio svoj posao, pa o tome nisu pisale novine. Ajde sad lepo nek ovo pređe u rutinu, a ako opet novine budu pisale o ovom poslu, neka ispišu i koliko je nepropisno parkiranih automobila ostalo posle "akcije", jer to je pravo merilo ozbiljnosti odrađenog posla.

ivan

pre 8 godina

Epa puno mi je srce jer njima sto voze takve automobile teze to pada nego onima sa prosecnim vozilima. ''Vaoo kako si mogao da podignes moj auto jel vidis da vozim bmw'' Za neki dan opet akcija.

Milun

pre 8 godina

Čekaj, interventnom? Čoveče, saobraćajci nisu dovoljni da se ovoj ekipi uklone nepropisno parkirani automobili. Još ako nalete na nekog "svog"... Pitam se zašto interventna nije sastavni deo svakog pauk vozila, a da, komšiji Peri ste digli Fabiju za tri minuta dok je kupovao lek za bolesno dete, on se ne sme buniti...

Miki

pre 8 godina

Sledeci put uklonite i splavove, ta sramna legla kvarenja omladine, razvrata, nemorala, bludnicenja i svega loseg sto predstavljaju ti sramni objekti. Da oslobodimo reke, kako bi pored njih ponovo mogli nesmetano da se setaju normalni ljudi, porodice, deca...

bree

pre 8 godina

glupa im je metoda, umesto da samo slikaju i naplate 100 evra po tocku na zelenoj povrsini, ne bi vise niko nagazio na travnjak. Koliko su para potrosili za kupovinu onolikih paukova, mogli su da izgrade more parkinga i da naplacuju parkiranje.

Željko

pre 8 godina

Ala su se usijali telefoni sutradan.
-Alo
-Alo bre
-Šta je
-Šta šta je, ovi tvoji sinoć mi digli džipa, hoćeš da dobiješ sledeće izbore ili nećeš
-Ajde rešićemo, samo bez panike

Masi

pre 8 godina

I mi sad treba da kazem vauuuuu,ravnopravnost?
Prica za kompleksase.
Uradite to svuda,u svakom kraju grada i podignite svaki auto koji je nepropisno parkiran,da li je bmw ili jugo,nit je bitno nit me interesuje

Mara

pre 8 godina

Ovde sve kad kome dune, da li ce se jednom ustanoviti stabilan zakon gde ce se tacno znati pravila igre u svim sferama? Ovako, politikom zbunjivanja, mocnici ce uvek biti u pravu!

Miki

pre 8 godina

Sledeci put uklonite i splavove, ta sramna legla kvarenja omladine, razvrata, nemorala, bludnicenja i svega loseg sto predstavljaju ti sramni objekti. Da oslobodimo reke, kako bi pored njih ponovo mogli nesmetano da se setaju normalni ljudi, porodice, deca...

Masi

pre 8 godina

I mi sad treba da kazem vauuuuu,ravnopravnost?
Prica za kompleksase.
Uradite to svuda,u svakom kraju grada i podignite svaki auto koji je nepropisno parkiran,da li je bmw ili jugo,nit je bitno nit me interesuje

Željko

pre 8 godina

Ala su se usijali telefoni sutradan.
-Alo
-Alo bre
-Šta je
-Šta šta je, ovi tvoji sinoć mi digli džipa, hoćeš da dobiješ sledeće izbore ili nećeš
-Ajde rešićemo, samo bez panike

zmau

pre 8 godina

I ja sam prekjuče korektno odradio svoj posao, pa o tome nisu pisale novine. Ajde sad lepo nek ovo pređe u rutinu, a ako opet novine budu pisale o ovom poslu, neka ispišu i koliko je nepropisno parkiranih automobila ostalo posle "akcije", jer to je pravo merilo ozbiljnosti odrađenog posla.

bree

pre 8 godina

glupa im je metoda, umesto da samo slikaju i naplate 100 evra po tocku na zelenoj povrsini, ne bi vise niko nagazio na travnjak. Koliko su para potrosili za kupovinu onolikih paukova, mogli su da izgrade more parkinga i da naplacuju parkiranje.

bb

pre 8 godina

Jednom prilikom sam zvao parking servis da sklone auto sa parkinga koji je blokirao 8 automobila na 2 dana. Nisu hteli da dodju sa izgovorom kako nema na tom mestu kamere i da ne mogu mi pomoci.

Milun

pre 8 godina

Čekaj, interventnom? Čoveče, saobraćajci nisu dovoljni da se ovoj ekipi uklone nepropisno parkirani automobili. Još ako nalete na nekog "svog"... Pitam se zašto interventna nije sastavni deo svakog pauk vozila, a da, komšiji Peri ste digli Fabiju za tri minuta dok je kupovao lek za bolesno dete, on se ne sme buniti...

hocu 2 palme

pre 8 godina

nabrajaju skuplje automobile kao u akcijama oduzimanja oruzja modele ili droge kolicinu.
sami su sada priznali da inace ne smeju da ih diraju.

A mi smo budale

pre 8 godina

Aha, kakve fore. Oko 10 sati sam zvao da prijavim mercedes kabrio nekog celavca na uglu Vojislava Ilica i Prespanske, na sred pesackog odmah do semafora a na kolovozu.
Samo su mi rekli da nemaju vozila trenutno. A to je jos i zuta traka!!!

TOliko o tome! A ovde kao napravili akciju i slikali par skupih automobila, ne znam samo kome smetaju ti automobili u 2 ujutru kada ove koji nam smetaju ne nose.

klon truper 404

pre 8 godina

E a kada bi na izlazu keja postavili saobracajne patrole koje bi kontrolisale sve koji su posećivali splavove da li upravljaju vozilima u alkoholisanom stanju, gde bi nam kraj bio...

Mara

pre 8 godina

Ovde sve kad kome dune, da li ce se jednom ustanoviti stabilan zakon gde ce se tacno znati pravila igre u svim sferama? Ovako, politikom zbunjivanja, mocnici ce uvek biti u pravu!

Marko

pre 8 godina

Ovo su gluposti i ne sistemsko 'rešavanje' problema. Jedno veče se pomere automobili kako bi se slile pare u državnu kasu, ok. Ali odakle ti automobili tu, zbog splavova naravno ne treba imati doktorat pa to zakljuciti. Uvedite nov zakon o objektima na vodi, taj zakon nama maltene ne postoji (ima 3 strane, pune 'rupa', zakonskih), neka ti objekti 'diskoteke' placaju sve dadzbine uredno kao i svi drugi ugostiteljski objekti, s obzirom sa naplacuju robu 1 prema 12. Idemo dalje, i pored tolike zarade neki bi zaista imali problem verovatno sve da poplacaju, zasto, zato sto pare (pored plata konobarima, ostalim zaposlenima, odrzavanju, nabavci) odlazi na reket 'obezbedjenju', a to policija ne resava, jer uvek ima u 'ekipi' bar jedan policajac koji radi sa njima. Idemo dalje, kada dodjete na taj splav, tj 'parking', salecu vas 'radnici' u zutim prslucima koji vas 'upucuju' gde da parkirate i za to vam traze novac (oko 100,200 din), ako ne platite najverovatnije cete posle zateci izgreban auto. Takve stvari bi trebali komunalci da resavaju. Ima jos mnogo stvari i to su sistemske promene, a ne ove sarene jednokratne laze.

V

pre 8 godina

Dve stvari nam govore da je Srbija jos daleko od uredjene zemlje:

1. Da je Parking Servis ovo uradio uz pratnju "male armije"

2. Da je ovako nesto uopste vest

Slucajni prolaznik

pre 8 godina

Epa puno mi je srce jer njima sto voze takve automobile teze to pada nego onima sa prosecnim vozilima. ''Vaoo kako si mogao da podignes moj auto jel vidis da vozim bmw'' Za neki dan opet akcija.
(ivan, 26. jul 2015 14:15)

Nemam nista protiv svega toga, ali radovati se tome sto je neko kaznjen, to ne razumem.. Bilo kako bilo, ta cetvorica kojima su kola odneta, lakse ce kupiti nova, nego sto ce bilo ko sa, kako kazes, "prosecnim vozilom" moci kaznu da plati.
Takodje ne razumem zasto su rastrubili na sva zvona to sto su nocas odneli 4 nepropisno parkirana vozila i napisali 55 prekrsajnih prijava? Sama kolicina vozila i prijava u jednoj noci, pokazuje da se posao ne radi kako treba, jer da se radi tako uvek, nebi nikome palo na pamet da tako parkira. Koliko je saobracajna policija sposobna, najbolje pokazuje cnjenica da je angazovana i interventna jedinica. Jos im je falila samo zandarmerija i "kobre"!

Bilal

pre 8 godina

Mnogo ih pa briga. Za jednu turu pića ti likovi ostave i duplo više od te sitne kaznice za pauka.

(Bojan, 26. jul 2015 16:27)
Е мој Бојанe, зар још ниси приметио да у граду Београду што си власник већег и луксузнијег аута то си већа јајара и стипса. Па да су они тако податни на новцу, као што кажеш, паркирали би тамо где се плаћа паркинг, по јавним гаражама и паркинг местима, а не по тротоарима и зеленим површинама. То су дојучерашњи гологузани које ни пашче није имало зашта ујести а који су "имали срећу" да се преко ноћи, разним прљавим работама, обогати. Зато и не зна да се носи са новцем и богатством Рођена господа, она која је од малих ногу научила на богатство, се никада не понаша тако него поштује законе и прописе.

neba

pre 8 godina

A zasto ne odete do Zemunskog keja?
Na delu Zemunskog keja ispod Gardosa je zabranjen saobracaj, posebno ka veslackim klubovima a tamo na stotine vozila!
Pitanje je dana kada ce neko da pogine, a vec u par slucajeva hitna pomoc a i vatrogasci skoro nisu mogli ni da prodju...

Botiša

pre 8 godina

Ne bi me cudilo da sada neko napise: Derite sirotinju, itd... Pa na ovakvim stvarima i treba da se puni budzet. Steta sto je samo ovo "akcija" a ne redovno stanje. Da svako vece i dan to rade ne verujem da bi se iko vise igrao i parkirao bilo gde.

Stop maltretiranju bukom sa splavova

pre 8 godina

A kada ćete rešiti nesnosnu buku (od Nirvane do Silvane istovremeno) u 4 ujutru, koja se čuje sa Ušća u pola grada? Seljana se širi preko reke!!! Aj da ja ovima sto kao "centar je za provod" odvrnem ispred prozora na sred ulice operu iz malog kioska samo pola sata, lupali bi glavom u zid...a što, šta bi falilo, nije im u zgradi. Nekada su tu bili samo splavovi restorani, i to je imalo smisla, pa su došli Lukasi a sada 2044 sa chill out-om u 10 ujutru, pa malo Sound presečeno narodnjacima sa Olimpika, poduprto hitovima devedesetih sa Šlepa, itd do Gardoša.... horor... Kakav crni turizam...seoski vašar pod šarenim svetlima...a uostalom, možda je u tome čar..nostalgija za rodnom grudom (mentalna odrednica, ne geografska)...

Alexander

pre 8 godina

A nekad je Beograd bio pun finog,urbanog i kulturnog svijeta!!
Eeee moji ljudi iz gradova,dio odgovornosti mora da se prizna,nekako se urbano povuklo u sebe pred naletom ovog primitivizma,prostakluka i turbo-seljanije,neko rece ovdje kako bi ,,posjetiocima splavova,, trebalo obezbjediti bolja parking mjesta,ja mislim kolega da je kod tebe svjetlo u glavi odavno ugaseno a salter trajno pokvaren!!

Bojan

pre 8 godina

Mnogo ih pa briga. Za jednu turu pića ti likovi ostave i duplo više od te sitne kaznice za pauka.

Umesto da ih sve iskontrolišu kada krenu (u 6 izjutra) kući, na pijanstvo i "rekreativne" droge, oni im ovako u stvari čine uslugu.

A sve te splavove na Ušću i onako treba izemstiti a ne da svaku noć maltretiraju pola Beograda

ivan

pre 8 godina

Epa puno mi je srce jer njima sto voze takve automobile teze to pada nego onima sa prosecnim vozilima. ''Vaoo kako si mogao da podignes moj auto jel vidis da vozim bmw'' Za neki dan opet akcija.

djoledjole

pre 8 godina

Mora da se obezbede normalna parking mesta za splavove, mislili vi kako ocete i o splavovima i njihovim gostima ali ljudi tamo masovno izlaze i postoji ocigledna potreba za time. Ovo ipak ne resava problem. Voleo bih da vidim da imaju nekakvu analizu, tj da uvide tamo gde masovno odnose kola ponude nekakav parking aranzman, inace nije korektno.

keba oppet vreeeba@I TEBE SAM SIT SPLAVE

pre 8 godina

Alo brate,kaži brate,što mi dirate auto bre brate,pa brate mora brate,a bre brate što moj bre brate,pa nije samo tvoj bre brate,auu brate ne valja brate,akcija brate šta da ti radim brate,jao brate pa što mi brate to radite brate,neću vam bre brate više budem doušnik brate,pa nemoj tako brate će rešimo nešto brate...................... Sve moj do mojega braćo !!

pešaci koji nemaju niti trotoar, niti ulicu

pre 8 godina

Ajde sad dođite malo i ispred Stare Hercegovine. Ne verujem da ćete od automobila imati uopšte gde da stanete sa paukom.

Londonac

pre 8 godina

@klon truper

Nisi ti krocio blizu splavova, da jesi znao bi da stoji saobracajna policija i to na obe strane( licno se uverio).

Da li je potreban veci parking definitivno jeste, ali isto tako je ocigledno da nas bije sindrom parkiranja ispred kafica / splava i ne dao bog da se napravi tri koraka vise.

Cikice sa zutim prslukom neovlasceno uzimaju pare sa javnog parkinga ali imate bar kakvu takvu sigurnost. Isto tako vam napomenu gde ne smete da parkirate.
U svakom slusaju bravo za akciju!

Nikola

pre 8 godina

Ne razumem što je pauk loš, ako parkiraš lepo i na propisanom mestu nemaš nikakav problem. Jednom su me nosili i to je to,sada pazim više. Kazna treba da ostane a za neke treba da bude i veća. Da pauka nema parkiralo bih se svuda a i ovako je haos.

runner

pre 8 godina

...Poenta je da prvo treba da izgradis parking pa onda da nosis kola, da postoji parking svako bi se parkirao i platio parking, problem je sto ga nema. Prvi parking je kod Sava Centra koji je svi znate koliko udaljen od splavova...
(nidzis, 26. jul 2015 17:11)
Šta to treba da znači? Da nabusitim i bahatim vlasnicima splavova siromašni građani Beograda još, o svom trošku, grade i parkinge? Pametno nema šta? A zar ne bi bilo bolje da ih malo oderemo porezima ili još bolje da mnoge zatvorimo i da ono ruglo na obalama Save i Dunava svedemo na neku razumnu meru? Pa i drugi gradovi su na rekama, Beč, Bratislava, Budimpešta, Rim, London, Pariz, Prag, Moskva itd. pa im obale ne vrve splavovima. Dok je broj splavova na obalama beogradskih reka bio na nekoj normali Beograd je i bio svetski grad a sada je obična selendra.

Kaludjerica rules

pre 8 godina

"O kakvim zelenim površinama ispred splavova ovi pričaju. Ta "trava" je pokoji busen u prašinčini odavno spaljen od sunca. JKP Zelenilo valjda ima preča posla nego da neguje travnjake pored reke. Vozila nikome ne smetaju jer tu nema saobraćaja a kilometar okolo nema stambenih zgrada. Onim "Beogradjanima" kojima smeta noćni život neka se vrate u svoje selendre i uživaju u tišini."


Ušće je park, čisto da znaš gradski momče... Ti se verovatno parkiraš i na Kalemegdanu pošto je i tamo spržena trava i prašinčina, urbano samo urbano...Inače u svakom velikom gradu u civilizaciji "noćni život" se ne čuje van klubova i naravno ako ne smeta nikome u okolini, čak ni u Njujorku (ne kafić, grad u SAD) ...zato su stranci šokirani ovdašnjom divljinom...a i šta da ti ja pričam, kada vidim da si očaran svetlima i muzikom splavova ovog "velegrada"...

smuki

pre 8 godina

@bree

Metoda im nije glupa. Kad bi pisali kazne ne bih uopste ni naplatili i ako bi ko zna i kada. Ovako svakome treba auto pa ako hoces da se vozis moras odmah da platis sto i ljudi rade.

nidzis

pre 8 godina

Kako ste svi isfrustritani vidi se u komentarima. Pa ne izlaze u provod samo dileri i krininalci, ima mnogo normalnih klubova gde idu normalni ljudi. Poenta je da prvo treba da izgradis parking pa onda da nosis kola, da postoji parking svako bi se parkirao i platio parking, problem je sto ga nema. Prvi parking je kod Sava Centra koji je svi znate koliko udaljen od splavova... Vi samo nastavite da silujete tastaturu.

toliko

pre 8 godina

Procesljajte malo i kosutnjak.Jeste izletiste al'svakon ko stane na zelenu povrsinu treba da plati kaznu da mu zuji usima.Svi bi da dodju da uzivaju al' niko nece da sacuva nesto i za sutra.

noddy

pre 8 godina

Bilo je ovakvih akcija i pre. Kad su se jednom pojavili sa paukom na Ušću, brzo se to pročulo među splavarima, pa su brzinom svetlosti sami počeli da ih sklanjaju ćelavci i njihove napirlitane sponzoruše. Inače kad tako parkiraju svi na kolovozu, stvori se tolika gužva da je nemoguće izaći odatle po sat vremena i više, dakle opravdano i treba redovno da kontrolišu.

Wmb

pre 8 godina

Da,hajde da zatvorimo sve splavove,sve klubove,sve parkove da „beograđanima“ ne smeta buka.Ljudi,grad mora da živi! Na zapadu ko hoće tišinu ide na periferiju ne u centar,centar mora da bruji zbog turista.Ok,pokupili su kola,a gde su uređena parking mesta?Ima ih,ali za količinu vozila od pre 30 godina,vau!!!Površan marketing gradske vlasti.

A prvo da se putuje?

pre 8 godina

(Wmb, 26. jul 2015 18:50)

Kako mislis na periferiju? Najskuplje i najpoželjnije lokacije za ŽIVLJENJE u Njujorku (Menhetn je možda periferija Kvinsa i Nju Džersija), Parizu (jedino ako 16. arondisman je periferija), Londonu (Kensigton, Vest End čak ni u Sohou nema tog divljeg puštanja muzike, a ima klubova) i drugom varošicama su u centru,ne na periferiji, na periferiji obično živi malogradjanska srednja klasa i ti gradovi vrven od života, ali ako si primetio nema GLASNE MUZIKE da se čuje iz klubova, ima vreve od saobraćaja, žamor ljudi na ulicama, ulični svirači to je zvuk metropola, ali ne narodnajci/tehno/RnR i kojekakavi zvuci kao ispod cirkuske šatre do 5..Zvuk centra je i saobraćaj na Brankovom mostu, sirene brodova, kloparanje tramvaja, ponavljam ne zavijanje sa splavova i bašta...najnovija fora je što je baja na sred Terazija pored Albanije doveo band da svira sa sve razglasom do pola Kneza,to nećeš nigde čuti, ako nije ulični koncert... niko ti ne brani da imaš klub koji radi čitavu noć i da puštaš muziku koju voliš, ali ne možeš da njom ometaš, ajde, ne ljude koji tu žive i platili su svoje kvadrate i te kao skupo ili su se tu rodili, nego i druge klubove oko tebe.. jer onda normalno svako pojačava muziku da mu ne smeta zvuk ili žanr onog do njega, i tako imamo Beogradsku situaciju...šatre na livadi (Ušću) gde svako piči svoju muziku kao vrhunsko zezanje..nemam problem - sloboda (da čini) svakog je omeđena tuđim pravom na tu istu slobodu. Sigurno to znaš...Mil

jack

pre 8 godina

O kakvim zelenim površinama ispred splavova ovi pričaju. Ta "trava" je pokoji busen u prašinčini odavno spaljen od sunca. JKP Zelenilo valjda ima preča posla nego da neguje travnjake pored reke. Vozila nikome ne smetaju jer tu nema saobraćaja a kilometar okolo nema stambenih zgrada. Onim "Beogradjanima" kojima smeta noćni život neka se vrate u svoje selendre i uživaju u tišini.

Miki

pre 8 godina

Sledeci put uklonite i splavove, ta sramna legla kvarenja omladine, razvrata, nemorala, bludnicenja i svega loseg sto predstavljaju ti sramni objekti. Da oslobodimo reke, kako bi pored njih ponovo mogli nesmetano da se setaju normalni ljudi, porodice, deca...

jack

pre 8 godina

O kakvim zelenim površinama ispred splavova ovi pričaju. Ta "trava" je pokoji busen u prašinčini odavno spaljen od sunca. JKP Zelenilo valjda ima preča posla nego da neguje travnjake pored reke. Vozila nikome ne smetaju jer tu nema saobraćaja a kilometar okolo nema stambenih zgrada. Onim "Beogradjanima" kojima smeta noćni život neka se vrate u svoje selendre i uživaju u tišini.

djoledjole

pre 8 godina

Mora da se obezbede normalna parking mesta za splavove, mislili vi kako ocete i o splavovima i njihovim gostima ali ljudi tamo masovno izlaze i postoji ocigledna potreba za time. Ovo ipak ne resava problem. Voleo bih da vidim da imaju nekakvu analizu, tj da uvide tamo gde masovno odnose kola ponude nekakav parking aranzman, inace nije korektno.

nidzis

pre 8 godina

Kako ste svi isfrustritani vidi se u komentarima. Pa ne izlaze u provod samo dileri i krininalci, ima mnogo normalnih klubova gde idu normalni ljudi. Poenta je da prvo treba da izgradis parking pa onda da nosis kola, da postoji parking svako bi se parkirao i platio parking, problem je sto ga nema. Prvi parking je kod Sava Centra koji je svi znate koliko udaljen od splavova... Vi samo nastavite da silujete tastaturu.

Wmb

pre 8 godina

Da,hajde da zatvorimo sve splavove,sve klubove,sve parkove da „beograđanima“ ne smeta buka.Ljudi,grad mora da živi! Na zapadu ko hoće tišinu ide na periferiju ne u centar,centar mora da bruji zbog turista.Ok,pokupili su kola,a gde su uređena parking mesta?Ima ih,ali za količinu vozila od pre 30 godina,vau!!!Površan marketing gradske vlasti.

bree

pre 8 godina

glupa im je metoda, umesto da samo slikaju i naplate 100 evra po tocku na zelenoj povrsini, ne bi vise niko nagazio na travnjak. Koliko su para potrosili za kupovinu onolikih paukova, mogli su da izgrade more parkinga i da naplacuju parkiranje.

Masi

pre 8 godina

I mi sad treba da kazem vauuuuu,ravnopravnost?
Prica za kompleksase.
Uradite to svuda,u svakom kraju grada i podignite svaki auto koji je nepropisno parkiran,da li je bmw ili jugo,nit je bitno nit me interesuje

Željko

pre 8 godina

Ala su se usijali telefoni sutradan.
-Alo
-Alo bre
-Šta je
-Šta šta je, ovi tvoji sinoć mi digli džipa, hoćeš da dobiješ sledeće izbore ili nećeš
-Ajde rešićemo, samo bez panike

ivan

pre 8 godina

Epa puno mi je srce jer njima sto voze takve automobile teze to pada nego onima sa prosecnim vozilima. ''Vaoo kako si mogao da podignes moj auto jel vidis da vozim bmw'' Za neki dan opet akcija.

runner

pre 8 godina

...Poenta je da prvo treba da izgradis parking pa onda da nosis kola, da postoji parking svako bi se parkirao i platio parking, problem je sto ga nema. Prvi parking je kod Sava Centra koji je svi znate koliko udaljen od splavova...
(nidzis, 26. jul 2015 17:11)
Šta to treba da znači? Da nabusitim i bahatim vlasnicima splavova siromašni građani Beograda još, o svom trošku, grade i parkinge? Pametno nema šta? A zar ne bi bilo bolje da ih malo oderemo porezima ili još bolje da mnoge zatvorimo i da ono ruglo na obalama Save i Dunava svedemo na neku razumnu meru? Pa i drugi gradovi su na rekama, Beč, Bratislava, Budimpešta, Rim, London, Pariz, Prag, Moskva itd. pa im obale ne vrve splavovima. Dok je broj splavova na obalama beogradskih reka bio na nekoj normali Beograd je i bio svetski grad a sada je obična selendra.

bb

pre 8 godina

Jednom prilikom sam zvao parking servis da sklone auto sa parkinga koji je blokirao 8 automobila na 2 dana. Nisu hteli da dodju sa izgovorom kako nema na tom mestu kamere i da ne mogu mi pomoci.

Milun

pre 8 godina

Čekaj, interventnom? Čoveče, saobraćajci nisu dovoljni da se ovoj ekipi uklone nepropisno parkirani automobili. Još ako nalete na nekog "svog"... Pitam se zašto interventna nije sastavni deo svakog pauk vozila, a da, komšiji Peri ste digli Fabiju za tri minuta dok je kupovao lek za bolesno dete, on se ne sme buniti...

Botiša

pre 8 godina

Ne bi me cudilo da sada neko napise: Derite sirotinju, itd... Pa na ovakvim stvarima i treba da se puni budzet. Steta sto je samo ovo "akcija" a ne redovno stanje. Da svako vece i dan to rade ne verujem da bi se iko vise igrao i parkirao bilo gde.

A mi smo budale

pre 8 godina

Aha, kakve fore. Oko 10 sati sam zvao da prijavim mercedes kabrio nekog celavca na uglu Vojislava Ilica i Prespanske, na sred pesackog odmah do semafora a na kolovozu.
Samo su mi rekli da nemaju vozila trenutno. A to je jos i zuta traka!!!

TOliko o tome! A ovde kao napravili akciju i slikali par skupih automobila, ne znam samo kome smetaju ti automobili u 2 ujutru kada ove koji nam smetaju ne nose.

Bojan

pre 8 godina

Mnogo ih pa briga. Za jednu turu pića ti likovi ostave i duplo više od te sitne kaznice za pauka.

Umesto da ih sve iskontrolišu kada krenu (u 6 izjutra) kući, na pijanstvo i "rekreativne" droge, oni im ovako u stvari čine uslugu.

A sve te splavove na Ušću i onako treba izemstiti a ne da svaku noć maltretiraju pola Beograda

Kaludjerica rules

pre 8 godina

"O kakvim zelenim površinama ispred splavova ovi pričaju. Ta "trava" je pokoji busen u prašinčini odavno spaljen od sunca. JKP Zelenilo valjda ima preča posla nego da neguje travnjake pored reke. Vozila nikome ne smetaju jer tu nema saobraćaja a kilometar okolo nema stambenih zgrada. Onim "Beogradjanima" kojima smeta noćni život neka se vrate u svoje selendre i uživaju u tišini."


Ušće je park, čisto da znaš gradski momče... Ti se verovatno parkiraš i na Kalemegdanu pošto je i tamo spržena trava i prašinčina, urbano samo urbano...Inače u svakom velikom gradu u civilizaciji "noćni život" se ne čuje van klubova i naravno ako ne smeta nikome u okolini, čak ni u Njujorku (ne kafić, grad u SAD) ...zato su stranci šokirani ovdašnjom divljinom...a i šta da ti ja pričam, kada vidim da si očaran svetlima i muzikom splavova ovog "velegrada"...

Marko

pre 8 godina

Ovo su gluposti i ne sistemsko 'rešavanje' problema. Jedno veče se pomere automobili kako bi se slile pare u državnu kasu, ok. Ali odakle ti automobili tu, zbog splavova naravno ne treba imati doktorat pa to zakljuciti. Uvedite nov zakon o objektima na vodi, taj zakon nama maltene ne postoji (ima 3 strane, pune 'rupa', zakonskih), neka ti objekti 'diskoteke' placaju sve dadzbine uredno kao i svi drugi ugostiteljski objekti, s obzirom sa naplacuju robu 1 prema 12. Idemo dalje, i pored tolike zarade neki bi zaista imali problem verovatno sve da poplacaju, zasto, zato sto pare (pored plata konobarima, ostalim zaposlenima, odrzavanju, nabavci) odlazi na reket 'obezbedjenju', a to policija ne resava, jer uvek ima u 'ekipi' bar jedan policajac koji radi sa njima. Idemo dalje, kada dodjete na taj splav, tj 'parking', salecu vas 'radnici' u zutim prslucima koji vas 'upucuju' gde da parkirate i za to vam traze novac (oko 100,200 din), ako ne platite najverovatnije cete posle zateci izgreban auto. Takve stvari bi trebali komunalci da resavaju. Ima jos mnogo stvari i to su sistemske promene, a ne ove sarene jednokratne laze.

Alexander

pre 8 godina

A nekad je Beograd bio pun finog,urbanog i kulturnog svijeta!!
Eeee moji ljudi iz gradova,dio odgovornosti mora da se prizna,nekako se urbano povuklo u sebe pred naletom ovog primitivizma,prostakluka i turbo-seljanije,neko rece ovdje kako bi ,,posjetiocima splavova,, trebalo obezbjediti bolja parking mjesta,ja mislim kolega da je kod tebe svjetlo u glavi odavno ugaseno a salter trajno pokvaren!!

Slucajni prolaznik

pre 8 godina

Epa puno mi je srce jer njima sto voze takve automobile teze to pada nego onima sa prosecnim vozilima. ''Vaoo kako si mogao da podignes moj auto jel vidis da vozim bmw'' Za neki dan opet akcija.
(ivan, 26. jul 2015 14:15)

Nemam nista protiv svega toga, ali radovati se tome sto je neko kaznjen, to ne razumem.. Bilo kako bilo, ta cetvorica kojima su kola odneta, lakse ce kupiti nova, nego sto ce bilo ko sa, kako kazes, "prosecnim vozilom" moci kaznu da plati.
Takodje ne razumem zasto su rastrubili na sva zvona to sto su nocas odneli 4 nepropisno parkirana vozila i napisali 55 prekrsajnih prijava? Sama kolicina vozila i prijava u jednoj noci, pokazuje da se posao ne radi kako treba, jer da se radi tako uvek, nebi nikome palo na pamet da tako parkira. Koliko je saobracajna policija sposobna, najbolje pokazuje cnjenica da je angazovana i interventna jedinica. Jos im je falila samo zandarmerija i "kobre"!

smuki

pre 8 godina

@bree

Metoda im nije glupa. Kad bi pisali kazne ne bih uopste ni naplatili i ako bi ko zna i kada. Ovako svakome treba auto pa ako hoces da se vozis moras odmah da platis sto i ljudi rade.

pešaci koji nemaju niti trotoar, niti ulicu

pre 8 godina

Ajde sad dođite malo i ispred Stare Hercegovine. Ne verujem da ćete od automobila imati uopšte gde da stanete sa paukom.

hocu 2 palme

pre 8 godina

nabrajaju skuplje automobile kao u akcijama oduzimanja oruzja modele ili droge kolicinu.
sami su sada priznali da inace ne smeju da ih diraju.

klon truper 404

pre 8 godina

E a kada bi na izlazu keja postavili saobracajne patrole koje bi kontrolisale sve koji su posećivali splavove da li upravljaju vozilima u alkoholisanom stanju, gde bi nam kraj bio...

Nikola

pre 8 godina

Ne razumem što je pauk loš, ako parkiraš lepo i na propisanom mestu nemaš nikakav problem. Jednom su me nosili i to je to,sada pazim više. Kazna treba da ostane a za neke treba da bude i veća. Da pauka nema parkiralo bih se svuda a i ovako je haos.

Mara

pre 8 godina

Ovde sve kad kome dune, da li ce se jednom ustanoviti stabilan zakon gde ce se tacno znati pravila igre u svim sferama? Ovako, politikom zbunjivanja, mocnici ce uvek biti u pravu!

zmau

pre 8 godina

I ja sam prekjuče korektno odradio svoj posao, pa o tome nisu pisale novine. Ajde sad lepo nek ovo pređe u rutinu, a ako opet novine budu pisale o ovom poslu, neka ispišu i koliko je nepropisno parkiranih automobila ostalo posle "akcije", jer to je pravo merilo ozbiljnosti odrađenog posla.

neba

pre 8 godina

A zasto ne odete do Zemunskog keja?
Na delu Zemunskog keja ispod Gardosa je zabranjen saobracaj, posebno ka veslackim klubovima a tamo na stotine vozila!
Pitanje je dana kada ce neko da pogine, a vec u par slucajeva hitna pomoc a i vatrogasci skoro nisu mogli ni da prodju...

noddy

pre 8 godina

Bilo je ovakvih akcija i pre. Kad su se jednom pojavili sa paukom na Ušću, brzo se to pročulo među splavarima, pa su brzinom svetlosti sami počeli da ih sklanjaju ćelavci i njihove napirlitane sponzoruše. Inače kad tako parkiraju svi na kolovozu, stvori se tolika gužva da je nemoguće izaći odatle po sat vremena i više, dakle opravdano i treba redovno da kontrolišu.

Stop maltretiranju bukom sa splavova

pre 8 godina

A kada ćete rešiti nesnosnu buku (od Nirvane do Silvane istovremeno) u 4 ujutru, koja se čuje sa Ušća u pola grada? Seljana se širi preko reke!!! Aj da ja ovima sto kao "centar je za provod" odvrnem ispred prozora na sred ulice operu iz malog kioska samo pola sata, lupali bi glavom u zid...a što, šta bi falilo, nije im u zgradi. Nekada su tu bili samo splavovi restorani, i to je imalo smisla, pa su došli Lukasi a sada 2044 sa chill out-om u 10 ujutru, pa malo Sound presečeno narodnjacima sa Olimpika, poduprto hitovima devedesetih sa Šlepa, itd do Gardoša.... horor... Kakav crni turizam...seoski vašar pod šarenim svetlima...a uostalom, možda je u tome čar..nostalgija za rodnom grudom (mentalna odrednica, ne geografska)...

V

pre 8 godina

Dve stvari nam govore da je Srbija jos daleko od uredjene zemlje:

1. Da je Parking Servis ovo uradio uz pratnju "male armije"

2. Da je ovako nesto uopste vest

keba oppet vreeeba@I TEBE SAM SIT SPLAVE

pre 8 godina

Alo brate,kaži brate,što mi dirate auto bre brate,pa brate mora brate,a bre brate što moj bre brate,pa nije samo tvoj bre brate,auu brate ne valja brate,akcija brate šta da ti radim brate,jao brate pa što mi brate to radite brate,neću vam bre brate više budem doušnik brate,pa nemoj tako brate će rešimo nešto brate...................... Sve moj do mojega braćo !!

Bilal

pre 8 godina

Mnogo ih pa briga. Za jednu turu pića ti likovi ostave i duplo više od te sitne kaznice za pauka.

(Bojan, 26. jul 2015 16:27)
Е мој Бојанe, зар још ниси приметио да у граду Београду што си власник већег и луксузнијег аута то си већа јајара и стипса. Па да су они тако податни на новцу, као што кажеш, паркирали би тамо где се плаћа паркинг, по јавним гаражама и паркинг местима, а не по тротоарима и зеленим површинама. То су дојучерашњи гологузани које ни пашче није имало зашта ујести а који су "имали срећу" да се преко ноћи, разним прљавим работама, обогати. Зато и не зна да се носи са новцем и богатством Рођена господа, она која је од малих ногу научила на богатство, се никада не понаша тако него поштује законе и прописе.

A prvo da se putuje?

pre 8 godina

(Wmb, 26. jul 2015 18:50)

Kako mislis na periferiju? Najskuplje i najpoželjnije lokacije za ŽIVLJENJE u Njujorku (Menhetn je možda periferija Kvinsa i Nju Džersija), Parizu (jedino ako 16. arondisman je periferija), Londonu (Kensigton, Vest End čak ni u Sohou nema tog divljeg puštanja muzike, a ima klubova) i drugom varošicama su u centru,ne na periferiji, na periferiji obično živi malogradjanska srednja klasa i ti gradovi vrven od života, ali ako si primetio nema GLASNE MUZIKE da se čuje iz klubova, ima vreve od saobraćaja, žamor ljudi na ulicama, ulični svirači to je zvuk metropola, ali ne narodnajci/tehno/RnR i kojekakavi zvuci kao ispod cirkuske šatre do 5..Zvuk centra je i saobraćaj na Brankovom mostu, sirene brodova, kloparanje tramvaja, ponavljam ne zavijanje sa splavova i bašta...najnovija fora je što je baja na sred Terazija pored Albanije doveo band da svira sa sve razglasom do pola Kneza,to nećeš nigde čuti, ako nije ulični koncert... niko ti ne brani da imaš klub koji radi čitavu noć i da puštaš muziku koju voliš, ali ne možeš da njom ometaš, ajde, ne ljude koji tu žive i platili su svoje kvadrate i te kao skupo ili su se tu rodili, nego i druge klubove oko tebe.. jer onda normalno svako pojačava muziku da mu ne smeta zvuk ili žanr onog do njega, i tako imamo Beogradsku situaciju...šatre na livadi (Ušću) gde svako piči svoju muziku kao vrhunsko zezanje..nemam problem - sloboda (da čini) svakog je omeđena tuđim pravom na tu istu slobodu. Sigurno to znaš...Mil

Londonac

pre 8 godina

@klon truper

Nisi ti krocio blizu splavova, da jesi znao bi da stoji saobracajna policija i to na obe strane( licno se uverio).

Da li je potreban veci parking definitivno jeste, ali isto tako je ocigledno da nas bije sindrom parkiranja ispred kafica / splava i ne dao bog da se napravi tri koraka vise.

Cikice sa zutim prslukom neovlasceno uzimaju pare sa javnog parkinga ali imate bar kakvu takvu sigurnost. Isto tako vam napomenu gde ne smete da parkirate.
U svakom slusaju bravo za akciju!

toliko

pre 8 godina

Procesljajte malo i kosutnjak.Jeste izletiste al'svakon ko stane na zelenu povrsinu treba da plati kaznu da mu zuji usima.Svi bi da dodju da uzivaju al' niko nece da sacuva nesto i za sutra.