Gorlovka posle napada: Lom, suze i strepnja

Dan posle novog napada ukrajinske vojske na grad Gorlovka, meštani gube nadu da će u njihovom gradu ikada više biti mirno.

Izvor: B92

Sreda, 27.05.2015.

18:55

Default images

Nekoliko kuća je potpuno uništeno, a ekipa Raša tudeja zatekla je uplakanu ženu koja ne može da se pomiri sa gubitkom sina, stradalom u jučerašnjem napadu.

“Kako da preživim ovo?“, kroz plač je novinare upitala majka stradalog Jure.

Pored nje bio je Jurin drug iz škole.

“Kad sam video šta se dogodilo rekao sam “To je Jura“... Otrčao sam do njega, video sam da su mu usta puna krvi i da je ostao bez nogu“, naveo je neimenovani mladić.

U jučerašnjem napadu je stradala i 11-godišnja devojčica, a artiljerijska paljba je bila usmerena na gusto naseljeni deo grada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: