Četvrtak, 05.03.2015.

15:49

Dve žrtve nevremena u Italiji

Dvoje ljudi poginulo je u jakom nevremenu koje je zahvatilo centralnu i južnu Italiju, prenosi italijanska agencija ANSA.

Izvor: Tanjug

Default images

Jaki vetrovi i obilne padavine najviše su pogodili Toskanu, gde je 41-ogodišnji muškarac poginuo nakon što je na njegov automobil marke "ford fokus" pao veliki kamen s nasipa u blizini grada Luka.

Njegova saputnica prošla je bez povreda.

Jedna žena je, takođe, nastradala kada je na nju palo drvo, koje su išcupali iz korena snažni vetrovi u Urbinu, gradu u centralnoj italijanskoj regiji Marke.

U Đenovi je zbog jakih vetrova uništen brod, a u Toskani je saobraćajna policija zatvorila delove autoputa E45 i nacionalnog puta Aurelija.

Drveće iščupano iz korena i poplave izazvali su prekide u saobraćaju u Laciju i Rimu, zbog čega je sastanak regionalnih guvernera i novoizabranog predsednika Italije Serdja Materele odložen jer, kako se navodi, neki učesnici nisu uspeli da stignu do italijanske prestonice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

22 h

Podeli: