Putin: Rešićemo sve teške zadatke

Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je da su rad za dobro domovine i odbrana vitalnih interesa dokaz časti i dužnosti.

Izvor: B92

Petak, 26.12.2014.

22:06

Default images

On je na Novogodišnjem prijemu u Kremlju istakao da vraćanje Sevastopolja i Krima pokazuje koliko je odbrana interesa važna.

“Nije tako često da se dese događaji koji mogu da ujedine društvo. Od vitalnog je značaja da se u budućnosti očiva ovakvo stanje, a i da se pruži sloboda civilnim inicijativama“, rekao je Putin.

Ruski predsednik je uveren da je konsolidacija društva ključni uslov za za prevazilaženje teškoća i nevolja i dodao da 2015. godina neće biti laka.

“Mi smo suočeni sa velikim brojem komplikovanih zadataka. Rešićemo ih uspešno“, zaključio je Putin.

Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je Ukaz o vojnoj doktrini Rusije, saopštio je Kremlj, navodeći da je tim dokumentom precizirana postojeća doktrina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: